Recipes

More

Potato Waffle Fries with Crispy Chicken Recipe

Potato Waffle Fries with Crispy Chicken Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Potato waffle fries with crispy chicken made with K&N’s Thunder Fillets is a treat for fries lovers. Crispy waffle fries loaded with spicy thunder fillet and creamy pepper sauce is super delicious. Give this potato waffle fries with crispy chicken recipe a try and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan melt butter, then add garlic and sauté it for a minute. Then add mushrooms, onions and cook for 1 to 2 minutes on medium low flame.

2 .
Add black pepper, thyme, salt, cream, chicken stock and mix all these ingredients well. Let it simmer for 5 to 8 minutes until the sauce has reduced and thickened to your preference. Your creamy pepper sauce is ready set aside.

3 .
Peel off potatoes and then cut them in waffle shape using a waffle cutter. Cut potatoes slices according to your preferred thickness.

4 .
Heat oil in a pan and deep fry waffle potatoes until golden brown. Sprinkle some salt while they are still hot and set aside.

5 .
Prepare K&N’s Thunder Fillets as per the instructions on the pack. And set aside.

6 .
Take your serving plate and spread waffle fries in base completely. Place prepared K&N’s Thunder Fillets on top and drizzle creamy pepper sauce on top. Sprinkle oregano, chili flakes and garnish it with olives and parsley.

7 .
Your delicious waffle Loaded Fries are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سوس بنانے کے لئے ایک پین میں مکھن پگھلا کر اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔ پھر اس میں پیاز اور مشرومز ڈال کر ایک سے دو منٹ ہلکی آنچ پر پکائیں۔

2 .
اب اس میں کالی مرچیں، تھائم، نمک، کریم اور چکن یخنی ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔پھر سوس کو ہلکی آنچ پر پانچ سے آٹھ منٹ پکنے دیں یا جب تک سوس گاڑھی ہوجائے۔کریمی پیپر سوس تیار ہے۔

3 .
پھر آلوؤں کو چھیل کر ویفل کٹر کی مدد سے ویفل کی شکل میں کاٹ لیں۔

4 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے ویفل فرائز کو گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں اور تھوڑا سا نمک چھڑ ک دیں۔

5 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق تھنڈر فِلے تیار کرلیں۔

6 .
اب ایک سرونگ پلیٹ لے کر اس میں فرائز ڈالیں۔ پھر اس پر تھنڈر فِلے رکھیں اور کریمی پیپر سوس ڈال دیں۔اب اس پر اوریگانو اور کٹی لال مرچیں چھڑکیں اور کالا زیتون، پارسلی سے گارنش کرکے سرو کریں۔

7 .
مزیدار پٹا ٹو ویفل فرائز وِد کرسپی چکن تیار ہیں۔

Recipe Tips