Recipes

More

Pinwheel Spring Rolls Recipe | Iftar Snacks Recipes

Pinwheel Spring Rolls Recipe | Iftar Snacks Recipes

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    3

Pinwheel Spring Rolls is a quick iftar recipe that becomes even more delicious with K&N's Pepperoni Slices. Bringing you a quick hassle-free recipe that you do not want to miss. Try out these vegetable-filled Pinwheel Spring Rolls and let us know how they turned out.

 Ingredients

Ingredients for Vegetable Filling:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add carrot, cabbage, and capsicum and sauté for 2 minutes. Add salt, black pepper, soy sauce, and green onion and cook for another 2 minutes. Set aside.

2 .
Thaw K&N’s Pepperoni Slices as per instructions on the pack.

3 .
Take 2 Roll Patti and place them end to end vertically. Bind them with each other with flour mixture.

4 .
Add a layer of K&N’s Pepperoni Slices on Roll Patti. Add a layer of prepared filling over K&N’s Pepperoni slices. Add another layer of K&N’s Pepperoni slices on top.

5 .
Now roll the roll patti from one end to the other making pinwheel shape.

6 .
Dip the prepared roll in beaten eggs and coat in bread crumbs.

7 .
Fry it on medium flame until crispy and golden brown in color from each side.

8 .
Your Pinwheel Spring Rolls are ready. Serve them with ketchup and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں گاجر، بند گوبھی اور شملہ مرچ ڈال کر دو منٹ بھون لیں۔اب اس میں نمک، کالی مرچ، سویا سوس ہرا پیاز ڈال کر مزید دو منٹ تک پکائیں۔

2 .
اسمبلنگ کے لئے پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق پیپرونی سلائسز نرم کر لیں۔

3 .
اب دو رول پٹیاں لے کر انہیں سموسے کی شکل میں بنا لیں۔اب فلار مکسچر سے انہیں ایک دوسرے کے ساتھ جوڑ دیں۔

4 .
پھر اس پر پیپرونی سلائسز کی تہہ لگا کر اس پر تیار کی ہوئی فلنگ کی تہہ لگائیں۔پھر اس پر ایک اور پیپررونی سلائسز کی تہہ لگائیں۔

5 .
اب اس رول پٹی کو پن وہیل سموسے کی شکل میں رو ل کر لیں۔

6 .
پھر ان رولز کو پھینٹے ہوئے انڈوں اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں۔

7 .
اب ا ن کو ہر سائیڈ سے کرسپی اور گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

8 .
مزیدار پن وہیل سپرنگ رولز تیار ہیں۔

Recipe Tips