Recipes

More

Peri Peri Chicken With Peri Peri Sauce And Peri Peri Rice Recipe

Peri Peri Chicken With Peri Peri Sauce And Peri Peri Rice Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Research Content

Peri Peri Chicken: Peri Peeri Chicken With Peri Peri Sauce and addition of Peri Peri Rice has awesome kind of proper meal to make at home. Give try to this amazingly easy Peri Peri Chicken With Peri Peri Rice and Enjoy it.

Peri Peri Chicken With Peri Peri Sauce and addition of Peri Peri Rice has awesome kind of proper meal to make at home. Give try to this amazingly easy Peri Peri Chicken With Peri Peri Rice and Enjoy it. 

 Ingredients

Ingredients for Peri Peri sauce:
Ingredients for Peri Peri Chicken:
Ingredients for Peri Peri Rice:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Boil Kashmiri red chilies in vinegar for one minute.

2 .
In a blender, add red chili flakes, garlic, coriander, mustard paste, vinegar, olive oil, citric acid, lemon juice and socked Kashmiri chilies. Blend all the ingredients well and make a smooth paste. Your peri peri sauce is ready you can store it for up to 2-3 week. Note: increase or decrease the quantity of Kashmiri red chilies to adjust the spice level in your sauce.

3 .
Take a bowl, mix peri peri sauce, salt, soya sauce, paprika powder and Worcestershire sauce. Marinate K&N’s Tender Brest in it for 30 to 40 minutes.

4 .
Heat grill pan and grease with oil. Cook marinated K&N’s Tender Brest from both sides for 4 to 5 minutes or until tender. Garnish with coriander leaves and chopped chilies and serve.

5 .
In a pan heat oil, add capsicum and tomatoes and sauté a bit. Then add soya sauce, peri peri sauce and add rice.Mix all ingredients well, and let it simmer for 2 to 3 minutes. Your peri peri rice is ready to serve.

6 .
Peri Peri Chicken With Peri Peri Sauce ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کشمیری مرچوں کو سرکہ میں ایک منٹ کے لئے ابال لیں۔

2 .
اب ایک بلینڈر میں کٹی لا ل مرچیں، لہسن، دھنیا، مسٹرڈ پیسٹ، سرکہ، زیتون کا تیل اور بھگوئی ہوئی کشمیری مرچیں ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔پیری پیری سوس تیار ہے۔

3 .
ایک باؤل میں پیری پیری سوس، نمک، سویا سوس، پیپریکا پاؤڈر، ووسٹر شائر اور ٹینڈر بریسٹ ڈال کر تیس سے چالیس منٹ کے لئے میرینیٹ کر لیں۔

4 .
اب گرل پین کو آئل سے گریس کر کے ٹینڈر بریسٹ دونوں سائیڈوں سے چار سے پانچ منٹ پکائیں۔دھنیے کے پتوں اور مرچوں کے ساتھ گارنش کر کے سرو کریں۔

5 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں شملا مرچ اور ٹماٹر ڈال کر ایک منٹ کے لئے بھو ن لیں۔اب اس میں سویا سوس، پیری پیری سوس اور چاول ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں اور دو سے تین منٹ کے لئے دم پر رکھ دیں۔

6 .
پیری پیری چکن وِد پیری پیری سوس اینڈپیری پیری رائس تیار ہیں۔

Recipe Tips