Recipes

More

Peri Peri Bread Roll Ups Recipe

Peri Peri Bread Roll Ups Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Research Content

Peri Peri Bread Roll Ups is one lip-smacking recipe you won’t regret trying. Enhance the flavor of roll ups by mixing peri peri sauce in your filling. Add cherry on top by coating Kurkure on your basic bread roll ups and give it a punch of crunch and spice. Peri peri bread roll a iftar recipe worth trying.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan add vinegar, Kashmiri chilies and boil it for one minute.

2 .
In a blender add boiled chilies, garlic, coriander, mustard paste, vinegar, oil, citric acid and salt. Blend until you get a smooth paste. Your peri peri sauce is ready. Set aside.

3 .
In a pan heat oil, add chicken mince and cook for 3 to 4 minutes. Then add peri peri sauce and cook for another 4 to 5 minutes. Lastly add mushroom, corn, mix it well and cook for about 1 to 2 minutes. Take mixture off from stove, its ready. Let it cool down.

4 .
In a chopper add Kurkure and chop until you get fine crumbs. Set aside.

5 .
Take bread slice, cut edges, roll it out with a rolling pin and brush with water. Add prepared peri peri filling on one side and roll it down giving it a cylinder shape.

6 .
Coat the rolls in flour; then dip in egg and lastly crumb it with crushed Kurkure.

7 .
Heat oil in a pan and fry these roll until light golden brown.

8 .
Tasty and spicy peri peri rolls are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں سرکہ اور کشمیری مرچیں ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔

2 .
اب ایک بلینڈر میں ابلی ہوئی مرچیں، لہسن، دھنیا، مسٹرڈ پیسٹ، سرکہ، کھانے کا تیل، سٹرِک ایسڈ اور نمک ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں، پیری پیری سوس تیار ہے۔

3 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن قیمہ ڈالیں اور تین سے چار منٹ پکائیں۔اب اس میں پیری پیری سوس ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔پھر اس میں مشروم اور کارن ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے ایک سے دو منٹ پکائیں، فلنگ تیار ہے۔

4 .
ایک چوپر میں کُرکُر ے ڈال کر اچھی طرح چوپ کر لیں۔

5 .
اب بریڈ سلائس لے کر اس کے کنارے کاٹ لیں اور بیلنے سے بیل کر اس پر پانی لگائیں۔پھر اس کی ایک سائیڈ پر پیری پیری فلنگ پھیلائیں اور سیلینڈرکی شکل میں رول کر لیں۔

6 .
اب ان رولز کو میدہ میں کوٹ کریں اور انڈے میں ڈِپ کرکے کٹے ہوئے کُرکُروں میں کوٹ کریں۔

7 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے رولز کو لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کرلیں۔

8 .
مزیدار پیری پیری بریڈرول اپس تیار ہیں۔

Recipe Tips