Love for Garlic Bread? Giving a twist to Garlic Bread by adding Pepperoni Slices. Do try this recipes and let us know what do you think of this healthy recipe. ...
Read More
Love for Garlic Bread? Giving a twist to Garlic Bread by adding Pepperoni Slices. Do try this recipes and let us know what do you think of this healthy recipe.
Less Content
  • Ingredients
  • 2 cups all-purpose flour
  • 2 Tbsp sugar
  • 3/4 cup warm water
  • 1 tsp active dry yeast
  • 1 tsp salt
  • 1 Tbsp olive oil
  • 200g K&N’s Pepperoni Slices
  • 1 cup Mozzarella cheese (½ cup + ½ cup)
  • 1/4 cup Butter Melted
  • 1/ 4 cup Green Coriander
  • 1 tbsp Garlic
  • 1/4 cup Spinach
  • Direction:
  • -In a bowl add melted butter, chopped garlic, chopped coriander, whisk all together well. keep it aside.
  • - Divide dough into two parts. take one part and roll it out.
  • - Now sprinkle mozzarella cheese on one corner of the dough, add Pepperoni Slices, Spinach. Repeat the layers for 3 times.
  • -Then fold the dough till the end.
  • - Place bread on a baking tray and apply melted butter mixture on the top of the bread.
  • - Bake at 180°C for 18-20 minutes.

Preparation Time:

20 minutes

Cooking Time:

25 minutes

Serve:

3-4 persons

اجزاء:
K&N’s Pepperoni Slices 200g
چیڈر چیز 1کپ
مکھن 1چوتھائی کپ
پالک 1چوتھائی کپ
میدہ 2کپ
چینی 2کھانے کے چمچ
گرم پانی 3/4کپ
خمیر 1چائے کا چمچ
نمک 1چائے کا چمچ
زیتون کا تیل 1کھانے کا چمچ
ہرا دھنیا 1چوتھائی کپ
لہسن 1کھانے کا چمچ

ترکیب:
ایک باؤل میں انڈہ، ہرا دھنیا اور لہسن ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔
اب ڈو کو اچھی طرح بیل کر لمبا کر کے سائیڈیں کاٹ کر چوڑائی میں کاٹ لیں۔
پھر ایک کنارے پر چیز پھیلا دیں۔
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's Pepperoni Slicesنرم کر لیں۔
اب ڈو پر لگی چیز پرK&N's Pepperoni Slices، پالک اور پھر K&N's Pepperoni Slicesرکھ کر رول کر لیں۔
پھر چیز، K&N's Pepperoni Slices، پالک اور پھر K&N's Pepperoni Slicesرکھ کر رول کر لیں۔
اب اس پر مکھن کا مکسچر لگا 180'cپر18-20منٹ کے لئے بیک کر لیں۔

تیاری کا وقت :

20 منٹ

پکانے کا وقت :

25 منٹ

افراد :

افراد 3-4

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *