Pasta two ways recipe Howdy there sooper foodies! Are you on the lookout for a scrumptious and mouthwatering snack recipe that is equally healthy and filling? Are you ready for another tasty and delicious cooking recipe by Pakistan’s largest online food network? Yes, we are talking about no other than you very own sooperchef.pk! And our dedicated team of sooper chef’s is happy to present the delectable and innovative ...
Read More
Pasta two ways recipe Howdy there sooper foodies! Are you on the lookout for a scrumptious and mouthwatering snack recipe that is equally healthy and filling? Are you ready for another tasty and delicious cooking recipe by Pakistan’s largest online food network? Yes, we are talking about no other than you very own sooperchef.pk! And our dedicated team of sooper chef’s is happy to present the delectable and innovative pasta two ways recipe. there have been some really awesome and delicious recipes on the panel of sooperchef.pk, some of the most noteworthy mentions on our menu right now are delectable and healthy dates and nuts lollipops recipe, the milky and creamy ras malai recipe, the crispy on the outside and soft on the inside: noodle stuffed rolls recipe, the German delicacy: black forest recipe, the Arabian delight: mutton kabsa recipe, and at last but not the least, the sarson saag recipe. The term pasta is used to describe a variety of dishes (like the Alfredo pasta and penne pasta) which are made by a special type of noodle. This noodle is prepared with unleavened dough of white flour; mixed with eggs and water and mixed together to make various sheets one over the other. It is usually prepared by boiling or baking. Rice flour can also be used to make a healthier gluten-free type of pasta. You can watch our two-minute video and download the complete two ways pasta recipe in both Urdu and English language, for free, exclusively on your favorite food network, sooperchef.pk.
Less Content

Arrabbiata pasta
Ingredients:
Water (As Needed)
3 TBSP Aliz Extra virgin olive oil
300 gm Pasta
½ pieces Onions
3 Garlic Cloves
1 cup Tomato Puree
Salt (As Needed)
½ TSP Red Chili Crushed
½ TSP White Pepper Powder
½ TSP Red chili powder
2 TBSP Parmesan Cheese Powder
10 gm Parsley

Pesto Sauce Preparation for Pesto Pasta
Ingredients
70 gm Basil Leaves
3 Cloves Garlic
Salt (As Needed)
1 & ½ TBSP Parmesan Cheese Powder
50 gm Cashew
1 TSP White Pepper Powder
1 Tomato (Chopped)
300 gm Pasta
1 Cup Aliz Extra Virgin Olive Oil
Arrabbiata pasta Method
1. First of all, take water in a pan. Then add Aliz extra Virgin Olive oil in this pan and mix it well
2. Now add pasta, & boil it for 2-3 Minutes
3. Then add Aliz extra Virgin Olive Oil, also add onions, Garlic and let them Light Brown
4. Next, add Tomato puree, Tomato Paste, Salt, Red Chili Crushed, White Pepper Powder, Red Chili Powder, Parmesan Cheese Powder, & mix them well
5. Add boiled pasta, mix it well & use parsley for garnishing

Preparation Time: 30 Minutes Serve: 3 People

Pesto Sauce Preparation
In a blender, add basil leaf, salt, garlic, Parmesan Cheese, cashews, white pepper powder, Aliz Extra Virgin Olive Oil and blend it well. Sauce is ready.
Pesto Pasta Method
In a pan, add Aliz Extra Virgin Olive Oil, tomato, boiled pasta, pesto sauce and cook for 2 minutes.
Your tasty Pesto Pasta now ready to serve.
Preparation Time: 20 Minutes Serve: 3 People

اریبیاتا پاستہ
اجزاء
الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل 3کھانے کے چمچ
پاستہ 300گرام
پیاز 1/2 عدد
لہسن 3 جوّے
ٹماٹو پیوری 1کپ
ٹماٹو پیسٹ 2کھانے کے چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
لال مرچ کُٹی ہوئی 1-1/2چائے کے چمچ
سفید مرچ پاؤڈر 1-1/2چائے کے چمچ
لال مرچ پاؤڈر 1/2 چائے کاچمچ
پارمیزان چیز پاؤڈر 2 کھانے کے چمچ
پارسلے 10 گرام

ترکیب

۔ایک پین میں پانی لیں اور اس میں الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل ڈال کرہلائیں اور مکس کرلیں ۔
۔اب اس میں پاستہ ڈال کر دو سے تین منٹ اُبال لیں ۔
۔اب ایک پین میں الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل لیں اور اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر ہلکا سا براؤن کر لیں ۔
۔اب اس میں ٹماٹو پیوری ڈال کر ہلائیں اور اس میں ٹماٹو پیسٹ ،نمک،لال مرچ کُٹی ہوئی ،سفید مرچ پاؤدڑ ،لال مرچ پاؤدڑ ،پارمیزان چیز پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح ہلالیں ۔
۔اب اس میں اُبلا ہوا پاستہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور پارسلے کی گارنش کرلیں ۔
۔آپکا مزیدار اریبیاتا پاستہ تیار ہے ۔
پکانے کا وقت: بیس منٹ افراد: تین عدد

پیستو پاستہ
اجزاء
بیزل لیف 70 گرام
نمک حسبِ ذائقہ
لہسن 3جوّے
پارمیزان چیز پاؤڈر 1-1/2کھانے کے چمچ
کاجو 50گرام
سفید مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل 1کپ
ٹماٹر 1عدد
پاستہ 300گرام

ترکیب
پیستو
سوس بنانے کا طریقہ
۔ایک گرائینڈ ر لیں اور اس میں بیزل لیف،نمک،لہسن ،پارمیزان چیز پاؤڈر ،کاجو ،سفید مرچ پاؤڈر ،الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل ڈال کر گرائینڈ کر لیں ۔
۔اب ایک پین میں الائز اکسٹرا ِ ورجن زیتون آئل لیں اوراس میں ٹماٹر ،اُبلا ہوا پاستہ ڈال کر ہلکا سا پکا لیں ۔
۔اب اس میں تیار کیا ہوا پیستو سوس ڈال کر دو منٹ تک ہلکا سا سوتے کر لیں ۔
۔آپکا مزیدار پیستو پاستہ تیار ہے ۔
پکانے کا وقت: بیس منٹ
افراد: تین عدد

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *