Pasanday Pulao Recipe | Beef Pulao
Pasanday Pulao Recipe | Beef Pulao
-
PREP TIME15
-
COOK TIME60
-
SERVING4
Research Content
Pasanday Pulao Recipe is here for a perfect weekend dinner plan. You can’t say no to aroma of marinated pasanday in rice. Try this scrumptious Pasanday Pulao Recipe and share your feedback.
Ingredients
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take beef pasanday, cut pieces and set aside.

2 .
In a bowl add yogurt, papaya paste, green chilies, ginger garlic paste, oil, poppy seeds, chickpea powder, salt, garam masala powder, red chili powder, coriander powder and turmeric. Mix all these ingredients well and marinate pasanday in it for 2 to 4 hours or overnight.

3 .
In a pan heat oil, add onion, cumin seeds, green chilies and cook until translucent. Add marinated pasanday, tomato puree, water as required, cover and cook on medium low flame for 20 minutes.

4 .
Then add garnish in it, water and cook for further 5 to 7 minutes.

5 .
Then add socked rice and let it simmer for 5 to 7 minutes. Let it simmer for 12 to 15 minutes on medium low flame.

6 .
Your tasty Beef Pasanday Pulao Recipe is ready to serve.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
بیف پسندے لے کر اس پر کٹ لگائیں اور سائیڈپر رکھ دیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں دہی، پپیتا پیسٹ، سبز مرچیں، ادرک لہسن پیسٹ، کھانے کا تیل، خشخاش، روسٹ کئے ہوئے چنوں کا پاؤڈر، نمک، گرم مصالحہ پاؤڈر، لال مرچ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر اور ہلدی ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں اور پسندے کو اس میں دو سے چار گھنٹے کے لئے میرینیٹ کر کے رکھ دیں۔

3 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے پیاز، ذیرہ اور سبز مرچیں ڈال کر تھوڑا سا پکا لیں۔اب اس میں میرینیٹ کیا ہوا پسندے، پسے ہوئے ٹماٹر اور پانی ڈال کر ڈھکن سے ڈھانپ کر درمیانی ہلکی آنچ پر بیس منٹ کے لئے پکائیں۔

4 .
پھر اس میں گارنش کے اجزا اور پانی ڈال کر پانچ سے سات منٹ اور پکائیں۔

5 .
اب اس میں بھگوئے ہوئے چاول ڈالیں اور ہلکی آنچ پر پانچ سے سات منٹ دم پر رکھ دیں۔

6 .
مزیدار بیف پسندے پلاؤ ریسپی تیار ہے۔
Recipe Tips
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you
Read More