Wonderful Open Faced Sandwich Recipe. Works great in the breakfast. Give it a try. ...
Read More
Wonderful Open Faced Sandwich Recipe. Works great in the breakfast. Give it a try.
Less Content
  • Ingredients:
  • ½ Cup onion (chopped)
  • 1-2 Tbsp oil
  • 250gm mushrooms
  • 150g K&N’s Chicken Tikka Chunks
  • 1/2 Tbsp flour
  • 1/2 cup milk
  • salt as needed
  • ½ Tsp pepper
  • 2 tsp fresh parsley
  • 2 Tbsp grated Cheddar Cheese
  • ¼ Cup Mozzarella cheese
  • 4 slices of rustic bread
  • ½ cup butter
  • Cooking Method:
  • 1- Saute onion in oil and butter. Add sliced mushrooms and cook until soft.
  • 2- Add flour and stir. Slowly add milk, stirring all the time. Cook until sauce thickens. Now add K&N’s Chicken Tikka Chunks.
  • 3- Season with salt, pepper, parsley. Mix in grated Cheddar Cheese.
  • 4- Spread one side of bread with butter. Put bread slices on a baking tray, buttered side down.
  • 5- Spoon chicken & mushroom mixture on each slice. Top with Mozzarella cheese. Bake at 180 C until cheese is melted and mixture is hot, about 15 minutes.

Preparation Time:

15 Minutes

Cooking Time:

25 Minutes

Serve:

2-3

اجزاء:
پیاز (کٹا ہوا) آدھا کپ
کھانے کا تیل 1-2کھانے کے چمچ
مشرومز 250gm
K&N’s Chicken Tikka Chunks 150gm
میدہ آدھا کھانے کا چمچ
دودھ آدھا کپ
نمک حسبِ ضرورت
کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
تازہ پارسلی 2چائے کے چمچ
چیڈر چیز 2کھانے کے چمچ
موزریلا چیز 1چوتھائی کپ
مکھن آدھا کپ
رسٹک بریڈ 4سلائس

ترکیب:
کھانے کا تیل گرم کریں ، پیاز ڈال کر ہلکا سا پکائیں ۔
اب مشرومز ڈال کر نرم ہونے تک پکائیں، میدہ ڈال کے چمچ چلاتے ہوئے دودھ ڈالتے جائیں ، جب تک کے سوس گاڑھا ہوجائے ۔
نمک ،کالی مرچ اور چیڈر چیز ڈال کر مکس کریں۔
K&N's Chicken Tikka Chunksکو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق تیار کریں۔
مشرومز مکسچر میں K&N's Chicken Tikka Chunksاور پارسلی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔
بریڈ کے دونوں طرف مکھن لگالیں پھر چکن اور مشرومز کا مکسچر ڈالیں ۔
شملہ مرچ، چیری ٹماٹر ڈالیں اور اوپر سے موزریلا چیز ڈال دیں ۔
180'Cپہ 15منٹ کے لئے بیک کریں ، جب تک کہ چیز میلٹ نہ ہوجائے۔

تیاری کا وقت :

15 Minutes

پکانے کا وقت :

25 Minutes

افراد :

2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *