Recipes

More

Mushroom Sausage Crepe Rolls Recipe

Mushroom Sausage Crepe Rolls Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Mushroom Sausage Crepe Rolls a unique and delicious breakfast idea. Yummilicious Crepe Rolls stuffed with K&N's Frankfurter Sausage mixture is complete nutrition to start your day with. Try out these Mushroom Sausage Crepe Rolls and share your feedback with us.

 Ingredients

For Mushroom Sausage Filling:
For Crepe Rolls:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add eggs, milk and salt, mix well until well combined. Then add flour and mix until no lumps remain. Add oil and give it a good mix until the oil has incorporated in the batter.

2 .
Now, grease a preheated frying pan with oil and pour 1/3th cup full of crepe mixture into it. Spread evenly and cook on low flame from both the sides until fully cooked and light golden brown in color.

3 .
Your crepes are ready. Keep aside.

4 .
Prepare K&N’s Frankfurter Sausages as per instructions on the pack.. Cut the K&N’s Frankfurter Sausages into small chunks and keep aside.

5 .
In a preheated pan melt butter and also add oil. Add garlic, onion and sauté until the onions are soft and translucent. Add mushrooms and cook for 2 minutes. Add chunks of K&N’s Frankfurter Sausages and cook for another minute on medium low heat.

6 .
Add water and K&N’s stok cube, mix until it has dissolved in the water. Add salt, black pepper, red chili flakes, and thyme and cook until it starts to thicken.

7 .
Once the gravy has thickened add cream and fresh parsley. Give it a good mix. Take it off the flame and let it cool down to room temperature.

8 .
Take a crepe; add the prepared filling in the middle of the crepe. Fold it into Roll shape.

9 .
Dust the roll in the flour, then dip in the eggs and then coat in the bread crumbs. Set aside.

10 .
Heat oil in a deep frying pan and fry the crepe rolls until crispy and golden brown.

11 .
Your Mushroom Sausage Crepe Rolls are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کریپ بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے، دودھ اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔اب اس میں میدہ ڈال کر دوبارہ دوبارہ اچھی طرح مکس کر یں۔پھر اس بیٹر میں کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب ایک پہلے سے گرم فرائی پین کو آئل سے گریس کر لیں۔پھر اس میں ایک تہائی کپ کریپ مکسچر ڈال کر اچھی طرح پھیلائیں اور ہلکی آنچ پر دونوں سائیڈوں سے لائٹ گولڈن ہونے تک پکائیں۔

3 .
مزیدار کریپس تیار ہیں۔

4 .
مشروم اینڈ سوسیج فلنگ بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق فرینکفر ٹر سوسیج تیار کر لیں اور چھوٹے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

5 .
اب ایک پہلے سے گرم پین میں مکھن اور آئل پگھلا لیں۔پھر اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر تھوڑا سا پکا لیں۔اب اس میں مشرومز ڈال کر دو منٹ پکائیں اور پھر اس میں فرینکفر ٹر سوسیج ڈال کر ہلکی آنچ پر مزید ایک منٹ پکائیں۔

6 .
اب اس میں پانی اور سٹاک کیو ب ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔پھر اس میں نمک، کالی مرچ، کٹی لال مرچیں اور خشک تھائم ڈال کر گاڑھی ہونے تک پکائیں۔

7 .
جب گریوی گاڑھی ہوجائے تو اس میں کریم اور تازہ پارسلی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور چولہا بند کر دیں۔

8 .
اسمبلنگ کے لئے کریپ لے کر اس کے درمیان تیار کی ہوئی فلنگ رکھیں اور رول کی شکل میں فولڈکر لیں۔

9 .
اب رول کو میدے میں کوٹ کر کے انڈہ لگائیں اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں۔

10 .
پھر فرائی پین میں کریپ رولز گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

11 .
مزیدار مشروم سوسیج کریپ رولز تیار ہیں۔

Recipe Tips