Mango Mojito Recipe (3 Ways)

  • VIEWS
    3365

Research Content

Perfect 3 Ways to make Mango Mojito Recipe at home. Serve this Mango Mojito chilled and enjoy in the summer

Ingredients:
Mango Mixture:
4 tbsp Lemon juice
1&1/2 cup Mango pulp
6 tbsp Sugar syrup
1 tbsp Black salt
1/2 cup Water(cold)
500ml Soda water
Ice cubes

Mango Mojito with Basil Seeds:
Ice cubes
1 tbsp Chia seeds
2-3 Lemon slice
1&1/2 cup Mango mixture
Ginger Mango Mojito:
Ice cubes
2 tbsp Mango pulp
1/4 tsp Ginger(grated)
1 tbsp Honey
1&1/2 cup Mango mixture
2 tbsp Red syrup

Mint Mango Mojito:
Ice cubes
2 tbsp Mint leaves
1/2 tsp Black pepper
1&1/2 cup Mango mixture

Directions:
Mango Mixture Preparation:
In a blender add lemon juice, mango pulp, black salt, sugar syrup, water, ice cubes and soda water then blend well. Mango mixture is ready.
Mango Mojito with Basil Seeds:
In a glass add some ice cubes, basil seeds, lemon slices and pour mango mixture. Mango Mojito with basil seeds is ready.
Ginger Mango Mojito:
In a blender add mango mixture, grated ginger, honey and blend well. Now in a serving jar or glass add ice cubes, mango pulp, mango mixture, red syrup and garnish it with sliced ginger. Ginger Mango Mojito is ready.
Mint Mango Mojito:
In a blender add mango mixture, ground black pepper, mint leaves and blend well. Now in a serving jar or glass add ice cubes, mango mixture in a and garnish it with mint leaves and ground black pepper. Mint Mango Mojito is ready

اجزا ء: مینگو مکسچر آم کا گودھا 1یا آدھا کپ لیموں کا رس 4کھانے کے چمچ چینی کا شیرا(شوگر سیرپ) 6کھانے کا چمچ کا لا نمک 1کھانے کا چمچ ٹھندا پانی آدھا کپ سوڈا واٹر 500ML برف کے ٹکڑے مینگو موہیتو ود بیزل سیڈز : بڑف کے ٹکڑے تخم ملنگا 1کھانے کا چمچ لیموں سلائس 2سے3عدد مینگو مکسچر 1اور آدھا کپ جنجر مینگو مو ہیتو : برف کے ٹکرے آم کا گو دھا 2کھانے کا چمچ ادرک (کتو گش کی ہوئی) 1چوتھائی چائے کا چمچ شہد 1کھانے کا چمچ مینگو مکسچر 1.5(ڈیڑھ کپ) لال شربت 2کھانے کے چمچ منٹ مینگو مو ہیتو : برف کے ٹکڑے پودینے کے پتے 2کھانے کے چمچ کالی مرچ (پِسی ہوئی) آدھا چائے کا چمچ (مینگو مکسچر 1.5(ڈیڑھ کپ

مینگو مکسچر تیاری:
ایک بلینڈر میں لیموں کا رس ، آم کا گو دھا ، کا لا نمک، چینی کا شیرا( شوگر سیرپ)، ٹھنڈا پانی ، برف کے ٹکڑے اور سوڈا واٹر ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کرلیں ، آپ کا مینگو مکسچرتیار ہے ۔
مینگو موہیتو تخم ملنگا کے ساتھ:
ایک گلاس میں برف کے ٹکڑے ڈالیں ، تخم ملنگا اور لیموں کے سلائس اور تیار مینگو مکسچر ڈال دیں اور اچھی طرح ہلا کر مکس کر لیں ۔
جنجر مینگو مو ہیتو :
ایک بلینڈر میں مینگو مکسچر( کتو گش کیا ہوا )، ادرک اور شہد ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں ، اب گلاس میں برف کے ٹکڑے ، آم کا گودھا اور مینگو مکسچر ڈالیں ، اورلال شربت ڈال کے اچھی طرح مکس کریں
اور اوپر سے باریک کٹی ہوئی ادرک ڈال دیں ۔ منٹ مینگو موہیتو بلینڈر میں مینگو مکسچر ، کٹی کالی مرچ اور پودینے کے پتے ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں ۔ایک گلاس میں برف کے ٹکڑے اور مینگو مکسچر ڈال کے مکس کر لیں اور پودینے کے پتوںں سے سجا ددیں۔
پکانے کا وقت: 20منٹ افراد: 3

LEAVE A REVIEW


 Your Comment has been sent successfully. Thank you!   Refresh
Error: Please try again