Recipes

More

Mango Mastani & Mango Dalgona Recipe

Mango Mastani & Mango Dalgona Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    2
  • SERVING
    2

Summer time is the time for Delicious Mango Treats. Mango Mastani & Mango Dalgona are the creamy delicious and cool desserts in these hot days to try. Give these Mango Mastani & Mango Dalgona Recipes a shot and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a blender add mango chunks, ice cream, milk and blend well to prepare thick mango shake. Set aside.

2 .
In a blender add mango chunks, sugar and blend well to prepare mango puree. Set aside.

3 .
In a glass add mango cubes, red syrup, vanilla ice-cream scoops, mango puree, dry fruits, mango milk shake, tutti frutti.

4 .
Top it with red cherry and serve.

5 .
In a bowl add whipping cream and beat until stiff peaks form. Now add mango puree and beat again well incorporated. Dalgona mixture is ready. Chill the prepared dalgona mixture for 1-2 hours.

6 .
In a glass add ice cubes and chill milk, pour in dalgona mixture, garnish it with mango chunks, mango puree, mint leaves and serve chilled.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مینگو مستانی بنانے کے لئے ایک بلینڈ ر میں آم کے ٹکڑے، آئسکریم اور دودھ ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

2 .
اب بلینڈ ر میں آم کے ٹکڑے اور چینی ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

3 .
پھر ایک گلاس میں آم کے ٹکڑے، ریڈ سیرپ، ونیلا آئسکریم، خشک میوہ جات، آم کا ملک شیک، ٹوٹی فروٹی اور ریڈ چیڑی رکھ دیں۔

4 .
مینگو مستانی تیار ہے۔

5 .
مینگو ڈلگونا بنانے کے لئے ایک باؤل میں وہپنگ کریم ڈال کر اچھی طرح پھینٹ لیں۔اب اس میں مینگو پیوری ڈال کر دوبارہ اچھی طرح پھینٹ لیں۔ڈلگونا مکسچر تیار ہے۔اب ڈلگونا مکسچر کو ایک سے دو گھنٹے کے لئے ٹھنڈا کر لیں۔

6 .
پھر ایک گلاس میں بڑف کے ٹکڑے، ٹھنڈا دودھ اور ڈلگونا مکسچر ڈال کر آم کے ٹکڑوں، مینگو پیوری اور پودینے کے پتو ں سے گارنش کرکے سرو کریں۔

Recipe Tips