Recipes

More

Manchow Soup Recipe With Crispy Noodles

Manchow Soup Recipe With Crispy Noodles

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Manchow Soup is here to keep you warm this winter with all the right flavors. Healthy soup served with crispy noodles is one appetizing recipe you don't want to miss. Try out this Manchow Soup and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Manchow Soup:
Ingredients for Crispy Noodles:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat oil, saute garlic, ginger and cook for a minute. Add chilies and cook for a minute again. Add chicken mince and cook until it changes color.

2 .
Add carrots, cabbage, green beans, capsicum, mushrooms and saute for 2 minutes on high flame. Add soy sauce, red chili sauce, vinegar, salt, sugar, white pepper and toss for a minute.

3 .
Add chicken stock and bring it to boil. Keep boiling for 7-10 minutes or until it reduces to ¾th of the original quantity.

4 .
Add slurry while stirring continuously and cook further for 1-2 minutes. Add egg whites and cook for 1-2 minutes while mixing constantly. Add coriander leaves and green onion and give it a good mix.

5 .
Your chicken manchow soup is ready.

6 .
In a bowl add boiled noodles, salt, cornstarch, and mix well until noodles are evenly coated with cornstarch.

7 .
Add the coated noodles to hot oil and fry until crispy and golden brown.

8 .
Serve with Manchow Soup and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن مین چو سوپ بنانے کے لئے ایک برتن میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ادرک اور لہسن ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔اب اس میں سبز مرچیں ڈال کر مزید ایک منٹ پکائیں۔پھر اس میں چکن قیمہ ڈال کر رنگ بدلنے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں گاجریں، بند گوبھی، سبز پھلیاں، شملا مرچ اور مشرومز ڈال کر تیز آنچ پر دو منٹ پکائیں۔پھر اس میں سویا سوس، چِلی سوس، سرکہ، نمک، چینی اور سفید مرچ پاؤڈر ایک منٹ پکائیں۔

3 .
پھر اس میں چکن یخنی ڈال کر سات سے دس منٹ ابلنے دیں۔

4 .
اب چمچ ہلاتے ہوئے سلری ڈالتے جائیں اور ایک سے دو منٹ پکائیں۔پھر اس میں انڈوں کی سفید ی ڈال کرمزید ایک سے دو منٹ مکس کریں۔اب اس میں دھنیے کے پتے اور سبز پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
چکن مین چو سوپ تیار ہے۔

6 .
کرسپی نوڈلز بنانے کے لئے ایک باؤل میں ابلے ہوئے نوڈلز، نمک اور کارن سٹارچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

7 .
اب کوٹ کئے ہوئے نوڈلز کو گرم تیل میں کرسپی اور گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

8 .
تیار کئے ہوئے مین چو سوپ کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips