Crescent Rolls: Easiest way to make Crescent Rolls with K&N's Sausages. Make it at home and enjoy a light but healthy meal to start a Day with bright smile. ...
Read More
Crescent Rolls: Easiest way to make Crescent Rolls with K&N's Sausages. Make it at home and enjoy a light but healthy meal to start a Day with bright smile.
Less Content
  • Ingredients for dough:
  • 2 cups All-purpose flour
  • 1 & 1/2 tbsp Yeast
  • 1 tbsp Sugar
  • 1/4 tsp Salt
  • 1-2 tbsp Oil
  • Warm water as required
  • Ingredients for filling:
  • 3 Eggs
  • 2 tbsp Milk
  • 8 K&N’s Breakfast Sausage
  • 1 cup Cheddar cheese (shredded)
  • Salt to taste
  • 1 tsp Black pepper powder
  • 1 tsp Red chili flakes
  • Ingredients for Sausage gravy:
  • 2 tbsp All-purpose flour
  • 2 tbsp Butter (unsalted)
  • 1 cup Milk
  • Salt to taste
  • 1 tsp Oregano
  • 8 K&N’s Breakfast Sausage
  • 1 tsp Black pepper powder
  • 1 tsp Red chili powder
  • Directions for dough:
  • 1. Place flour, sugar, yeast, salt, oil in a large mixing bowl and mix until well combined.
  • 2. Knead the dough with warm water.
  • 3. Wrap the dough in plastic wrap and let it sit for at least 25 to 30 minutes.
  • Directions for filling:
  • 1. In small mixing bowl, whisk together eggs, milk, salt, red chili flakes and black pepper.
  • 2. Thaw K&N’s Breakfast Sausage as per the instructions on pack and set aside.
  • 3. Add whisked eggs to the same skillet and make scrambled egg.
  • 4. Roll out the dough on a floured surface and cut triangle shapes of it.
  • 5. Place egg, cheese and K&N’s Breakfast Sausage on the dough triangle and roll.
  • 6. Baked for 12-14 minutes at 180 degree in a preheated oven, or until tops are lightly browned.
  • Directions for Sausage Gravy:
  • 1. Thaw K&N’s Breakfast Sausage as per the instructions on pack, cut into chunks and set aside.
  • 2. In a pan melt butter, add milk and let it boil; add all-purpose flour, salt, oregano, black pepper and red chili powder.
  • 3. Cook for 5 to 10 minutes until you reach your desired consistency.
  • 4. Then add K&N’s Breakfast Sausage in it and mix it well.
  • 5. Let it cool and serve with sausages crescent rolls.

Preparation Time:

10 minutes

Cooking Time:

30 minutes

Serve:

5-6 persons

ڈو کے اجزاء:
میدہ 2کپ
خمیر 1اور آدھا کھانے کا چمچ
چینی 1کھانے کا چمچ
نمک 1چوتھائی چائے کا چمچ
کھانے کا تیل 1-2کھانے کے چمچ
گرم پانی حسبِ ضرورت
رولنگ کے اجزاء:
انڈے 3عدد
دودھ 2کھانے کے چمچ
K&N’s Sausage 8عدد
چیڈر چیز 1کپ
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
کٹی لال مرچ 1چائے کا چمچ
ساسیج گریوی بنانے کے اجزاء:
میدہ 2کھانے کے چمچ
مکھن 2کھانے کے چمچ
دودھ 1کپ
نمک حسبِ ذائقہ
اوریگانو 1چائے کا چمچ
K&N’s Sausage 8عدد
کالی مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
لال مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ

ڈو بنانے کی ترکیب:
ایک بڑے باؤل میں میدہ، چینی، خمیر، نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں۔
اب تھوڑا تھوڑا کر کے گرم پانی ڈالیں اور نرم ڈو گوندھ لیں۔
پھر ڈو کو پلاسٹک ریپ میں بند کر کے پچیس سے تیس منٹ کے لئے رکھ دیں۔
فلنگ ترکیب:
ایک چھوٹے باؤل میں انڈے، دودھ، نمک، کٹی لال مرچ اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's Sausageنرم کر لیں۔
اب اسی باؤل میں پھینٹے ہوئے انڈے ڈالیں اور اسکرمبلڈ انڈا بنا لیں۔
پھر ڈو کو رول کر کے تکون کی شکل میں کاٹ لیں۔
اب تکون ڈو کے ایک سائیڈ پر انڈہ، چیز اور K&N's Sausage رکھ کر رول کر لیں۔
پھرتیار کی ہوئی ڈو کو پہلے سے گرم اوون میں 180کے ٹمپریچر پر بارہ سے چودہ منٹ کے لئے بیک کر لیں۔
ساسیج گریوی بنانے کی ترکیب:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's Sausageنرم کر لیں اور چھوٹے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔
اب ایک پین میں مکھن پگھلا کر اس میں دودھ ڈالیں اور ابلنے دیں۔
پھر اس میں میدہ، نمک، اوریگانو، کالی مرچ اور لال مرچ پاؤڈر ڈال کر پانچ سے دس منٹ تک اچھی طرح پکائیں۔
اب اس میں K&N's Sausage ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور ٹھندا ہونے دیں۔

تیاری کا وقت :

10 منٹ

پکانے کا وقت :

30 منٹ

افراد :

افراد 5-6

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *