Recipes

More

How to Make Crescent Rolls with Sausage Gravy Recipe

How to Make Crescent Rolls with Sausage Gravy Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Research Content

Crescent Rolls: Easiest way to make Crescent Rolls with K&N's Sausages. Make it at home and enjoy a light but healthy meal to start a Day with bright smile.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Place flour, sugar, yeast, salt, oil in a large mixing bowl and mix until well combined. Knead the dough with warm water. Wrap the dough in plastic wrap and let it sit for at least 25 to 30 minutes.

2 .
In small mixing bowl, whisk together eggs, milk, salt, red chili flakes and black pepper.

3 .
Thaw K&N’s Breakfast Sausage as per the instructions on pack and set aside.

4 .
Add whisked eggs to the same skillet and make scrambled egg.

5 .
Roll out the dough on a floured surface and cut triangle shapes of it.

6 .
Place egg, cheese and K&N’s Breakfast Sausage on the dough triangle and roll.

7 .
Bake for 12-14 minutes at 180 degree in a preheated oven, or until tops are lightly browned.

8 .
Thaw K&N’s Breakfast Sausage as per the instructions on pack, cut into chunks and set aside.

9 .
In a pan melt butter, add milk and let it boil; add all-purpose flour, salt, oregano, black pepper and red chili powder.Cook for 5 to 10 minutes until you reach your desired consistency. Then add K&N’s Breakfast Sausage in it and mix it well.

10 .
Your tasty Crescent Rolls are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک بڑے باؤل میں میدہ، چینی، خمیر، نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں۔اب تھوڑا تھوڑا کر کے گرم پانی ڈالیں اور نرم ڈو گوندھ لیں۔پھر ڈو کو پلاسٹک ریپ میں بند کر کے پچیس سے تیس منٹ کے لئے رکھ دیں۔

2 .
ایک چھوٹے باؤل میں انڈے، دودھ، نمک، کٹی لال مرچ اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ساسیج نرم کر لیں۔

4 .
اب اسی برتن میں پھینٹے ہوئے انڈے ڈالیں اور اسکرمبلڈ انڈا بنا لیں۔

5 .
پھر ڈو کو رول کر کے تکون کی شکل میں کاٹ لیں۔

6 .
اب تکون ڈو کے ایک سائیڈ پر انڈہ، چیز اور ساسیج رکھ کر رول کر لیں۔

7 .
پھرتیار کی ہوئی ڈو کو پہلے سے گرم اوون میں ایک سوس اسی کےدرجہ حرارت پر بارہ سے چودہ منٹ کے لئے بیک کر لیں۔

8 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ساسیج نرم کر لیں اور چھوٹے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

9 .
اب ایک پین میں مکھن پگھلا کر اس میں دودھ ڈالیں اور ابلنے دیں۔پھر اس میں میدہ، نمک، اوریگانو، کالی مرچ اور لال مرچ پاؤڈر ڈال کر پانچ سے دس منٹ تک اچھی طرح پکائیں۔اب اس میں ساسیج ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور ٹھندا ہونے دیں۔

10 .
مزیدار کریسنٹ رولز وِد گریوی تیار ہیں۔

Recipe Tips