Recipes

More

Macaroni Casserole with Kofta Recipe

Macaroni Casserole with Kofta Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    90
  • SERVING
    3

Research Content

Casserole Recipe: A comforting recipe to try out at the end of the hectic day. Try out this amazing Macaroni Casserole with Kofta Recipe and share your thoughts with us.


 Ingredients

Ingredients:
Ingredients of Italian seasoning:
Ingredients of pasta sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Mix all the herbs together in a bowl until combined and store in a sealed container.

2 .
Heat olive oil in a pan, add onion, garlic and sauté for 3 minutes. Add tomatoes, basil leaves, Italian seasoning, salt and let it simmer on low flame for one hour until gets thick and dark. Store in the refrigerator for up to 2 weeks.

3 .
Boil water in a pan, add salt and oil in it. Add pasta and cook until tender. When done, rinse under cold water and set aside.

4 .
Prepare the K&N’s Kofta as per the instructions on the pack.

5 .
Spread half of the pasta and K&N’s Kofta into a baking dish. Top with half of the mozzarella cheese. Repeat layers. Sprinkle some Italian seasoning on top.

6 .
Bake for 20 minutes or until the cheese is melted.

7 .
Serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں تمام ہربز کو ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر تین منٹ تک پکائیں۔پھر اس میں پسے ہوئے ٹماٹر، بیزل کے پتے، اٹالین سیزننگ اور نمک ڈال کربیس منٹ کے لئے ابلنے دیں۔

3 .
ایک پین میں پانی،نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر ابال لیں۔اب اس میں پاستا ڈال کر نرم ہونے تک پکائیں۔جب پاستاپک جائے تو اسے ٹھنڈے پانی میں چھان لیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق کوفتے تیار کرکے آدھے کاٹ لیں۔

5 .
اب ایک بیکنگ ڈِش میں تیار کی ہوئی ساس پھیلائیں اور تیارکئے ہوئے پاستے کی لئیر لگائیں۔پھر اس پر تیار کئے ہوئے کوفتے کی لئیر لگائیں۔(اگر ضرورت ہو تو لئیرز اور بھی لگا لیں)اب اس پر موزریلا چیز، سویٹ کارن اور لال شملا مرچ ڈال دیں۔پھر اس پر اٹالین سیزننگ چھڑک دیں۔

6 .
اب بیس منٹ کے لئے بیک کر لیں یا جب تک چیزپگھل جائے۔

7 .
گرم گرم سرو کریں۔

Recipe Tips