Recipes

More

Korean Style Sausage Sticks Recipe

Korean Style Sausage Sticks Recipe

  • PREP TIME
    40
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    2

Korean Style Sausage Sticks is here to tempt all the sausage lovers out there. Crispy sausage sticks made iwth K&N's Breakfast Sausages is a perfect quick snack to kill your hunger pangs to treat your taste buds. Try out these Korean Style Sausage Sticks and share your share feedback with us.

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add egg, sugar, yeast and mix well. Let it sit for 5 minutes.

2 .
Now add all-purpose flour, salt, water and whisk until no lumps remain. Cover with cling and set aside for 30-40 minutes to let it rise.

3 .
Prepare K&N’s Breakfast Sausages as per instructions on the pack. Set aside.

4 .
Prick a wooden skewer into K&N’s Breakfast Sausage. Set aside.

5 .
In a bowl add boiled potatoes, cornstarch. Mix gently to coat the potatoes in cornstarch.

6 .
Dip the K&N’s Breakfast Sausage skewer into prepared batter and then coat with breadcrumbs.

7 .
Take another K&N’s Breakfast Sausage skewer and dip into the prepared batter, then coat into potatoes and then breadcrumbs.

8 .
Deep fry the Breakfast Sausage Skewers until crispy and golden brown from outside.

9 .
Serve by drizzling ketchup and mustard sauce. Your K&N’s Breakfast Sausage Skewers is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں انڈہ، چینی اور خمیر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور پانچ منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب اس میں میدہ، نمک اور پانی ڈال کر مکس کر لیں اور کلنگ سے ڈھک کر تیس سے چالیس منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق بریکفاسٹ سوسیج تیار کر لیں۔

4 .
اب لکڑی کی سیخ پر بریکفاسٹ سوسیج لگائیں۔

5 .
پھر ایک باؤل میں آلو اور کارن سٹارچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

6 .
اب سوسیج سیخ پر تیار کیا ہوا بیٹر لگائیں اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں۔

7 .
پھر ایک دوسری سوسیج سیخ لے کر اس پر تیار کیا ہوا بیٹر لگا کر آلوؤں اور بریڈ کرمز میں کو ٹ کر لیں۔

8 .
اب سوسیج سیخوں کو کرسپی گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

9 .
پھر اس پر کیچپ اور مسٹرڈ سوس ڈال کر سرو کریں۔

Recipe Tips