Recipes

More

Korean Sandwich Recipe

Korean Sandwich Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Korean Sandwich is going to be your favorite breakfast meal. This delicious fusion of chicken and egg with bread is super easy and quick which will save your time. Try out this Korean Sandwich Recipe and do not forget to share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, salt, black pepper powder, oregano, oil and mix well. Rest for 10-15 minutes.

2 .
Now take a pan and heat oil, add chicken fillets and cook each side for 2-3 minutes or until fully cooked. Keep it aside.

3 .
Now take a bowl and add egg, salt, black pepper powder, white pepper powder and whisk properly. Now add green onion, cabbage, carrot, green chilies and mix well.

4 .
Now heat butter in a pan and add egg mixture. Give it a square shape and cook each side for 2-3 mins on low medium flame or until its done. Set aside.

5 .
Now on a pan brush oil and toast the slices evenly, set aside.

6 .
Now place the bread on board, drizzle some ketchup. Add omelet, chicken thin slices, cheese slice, omelet again, top with cabbage and drizzle ketchup. Place another bread slice on top.

7 .
Place the bread slice on foil paper and cut it into two halves. Your Korean sandwich is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، نمک، کالی مرچ پاؤڈر، اوریگانو اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور دسے پندرہ منٹ رکھ دیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن فلٹس کو ہر سائیڈ سے دو سے تین منٹ یا اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

3 .
آملیٹ مکسچر بنا نے کے لئے ایک باؤل میں انڈے، نمک، کالی مرچ پاؤڈر اور سفید مرچ پاؤڈر ڈال کر مکس کرلیں۔اب اس میں سبز پیاز، بند گوبھی، گاجریں اور سبز مرچیں ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

4 .
اب ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس پر چوکور کی شکل میں آملیٹ مکسچر ڈالیں اور ہلکی آنچ پر ہر سائیڈ سے دو سے تین پکائیں۔

5 .
اسمبلنگ کے لئے ایک ایک کو برش سے آئل لگائیں اور بریڈ سلائسز کو ٹوسٹ کر لیں۔

6 .
اب ایک بریڈ سلائس لے کر اس پر کیچپ ڈالیں۔ پھر اس پر آملیٹ، چکن، چیز سلائس،آملیٹ، بند گوبھی رکھ کر دوبارہ کیچپ ڈالیں اور دوسرا بریڈ سلائس رکھ دیں۔

7 .
سینڈ وچ کو فوائل پیپر میں رکھیں اور دو برابر حصوں میں کاٹ لیں۔مزیدار کورین سینڈ وچ ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips