Recipes

More

Keema Bread Casserole with Crispy Pasta Cutlets Recipe

Keema Bread Casserole with Crispy Pasta Cutlets Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Looking for something fancy to eat this weekend? Try out this Keema Bread Casserole with Crispy Pasta Cutlets and add the magic of Coca-Cola to this delightful meal. Do not forget to share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for keema Filling:
Ingredients for Egg Mixture:
Ingredients for Casserole:
Ingredients for Crispy Pasta Cutlets:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add garlic, cook for a minute. Add keema and cook until chicken changes color.

2 .
Add onion, red capsicum, green capsicum, tomatoes, carrots and cook for 2-3 minutes.

3 .
Add red chili powder, red chili flakes, black pepper powder, salt, soy sauce, chili sauce, and mix well. Add water and cover and cook until keema is fully done. Set aside.

4 .
In a bowl add eggs, cheddar cheese, cream and mix well. your egg mixture is ready.

5 .
Take toasted bread slices, remove the edges and cut into 4 pieces. Take a dish and add a layer of bread slices, keema filling, egg mixture. Again add a layer of bread slices, keema filling and egg mixture.

6 .
Now bake in a preheated oven at 180°C for 15 minutes. Your Keema Bread Casserola is ready.

7 .
In a bowl add boiled macaroni, boiled chicken, bread crumbs, coriander, green chilies, salt, black pepper, soy sauce, chili sauce, red chili flakes, cumin powder and mash them well.

8 .
Take the mixture in the palm of your hands And make cutlet shapes.

9 .
Now take vermicelli and break it into small pieces.

10 .
Now dip the cutlets in beaten eggs, coat in vermicelli and shallow fry them over low flame until golden brown.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سویاں (کٹی ہوئی) 2 کپ

2 .
اب اس میں پیاز، سرخ شملہ مرچ، ہری شملہ مرچ، ٹماٹر اورگاجر ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
پھر اس میں لال مرچ پاؤڈر،کٹی لال مرچیں، کالی مرچ پاؤڈر، نمک، سویا سوس اورچلی سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ اب اس میں پانی ڈال کر ڈھکن سے ڈھانپ کر قیمہ اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

4 .
انڈہ مکسچر بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے، چیڈر چیز اور کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔انڈ ے کا مکسچر تیار ہے۔

5 .
کیسرول بنانے کے لئے ٹوسٹ کئے ہوئے بریڈ سلائس لیں اور ان کے کنارے کاٹ کر چار ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔اب ایک ڈش لیں اور اس میں بریڈ سلائسز، قیمہ فلنگ اور انڈے کا مکسچر کی تہہ لگائیں۔ ایک بار پھر بریڈ سلائسز، قیمہ فلنگ اور انڈے کے مکسچر کی تہہ ڈالیں۔

6 .
اب پہلے سے گرم اوون میں ایک سواسی کے درجہ حرارت پر پندرہ منٹ بیک کر لیں۔قیمہ بریڈ کیسرول تیار ہے۔

7 .
کرسپی پاستا کٹلٹس بنانے کے لئے ایک باؤل میں ابلی ہوئی میکرونی، ابلا ہوا چکن، بریڈ کرمز، دھنیا، ہری مرچ، نمک، کالی مرچ، سویا سوس، چلی سوس، کٹی لال مرچیں اورزیرہ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح میش کریں۔

8 .
اب اپنے ہاتھوں میں مکسچرلے کر کٹلٹس کی شکل بنا لیں۔

9 .
سویاں لے کر ان کو چھوٹے پیسیز میں توڑ لیں۔

10 .
اب کٹلٹس پر پھینٹا ہوا انڈہ لگائیں اور سویوں میں کوٹ کر کے ہلکی آنچ پر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

Recipe Tips