Joojeh Kebab Recipe

  • VIEWS
    3331

Research Content

Simple yet wonderful Joojeh Kabab Recipe. A perfect recipe to fulfil your BBQ Plan.Make and enjoy at dinner with your family. Save this Joojeh Kabab Recipe.

Ingredients:
500g chicken
12 cup Yogurt
2 tbsp. Mayonnaise
2 tbsp. Cream
2 tbsp. vinegar
Salt to taste
12 tsp Paprika
1 tsp black pepper
1 tsp turmeric
5-6 strands Saffron
1 cup red bell pepper
1 cup green bell pepper
1 cup Onion

Directions:
In a bowl add chicken, yogurt, mayonnaise, cream, salt, vinegar, paprika, black pepper, turmeric, saffron, red and green bell pepper, onion. Mix everything well.
Keep it in a refrigerate for 5-6 hours or overnight.
Place chicken, marinated bell peppers and onions on a skewers.
Heat a pan apply oil, place the skewers on the pan.
Cook on medium heat until chicken gets tender.
Serve with boiled rice and grilled vegies.

اجزاء:
چکن 500g
دہی آدھا کپ
مایو نیز 2کھانے کے چمچ
کریم 2کھانے کے چمچ
سرکہ 2کھانے کے چمچ
پیپریکا آدھا چائے کا چمچ
کالی مرچ 1چائے کا چمچ
ہلدی 1چائے کا چمچ
زعفران 5-6
لال شملا مرچ 1کپ
سبز شملا مرچ 1کپ
پیاز 1عدد

ترکیب:
ایک باؤل میں چکن، دہی، مایو نیز، کریم، نمک، سرکہ،پیپریکا، کالی مرچ، ہلدی، زعفران، لال شملا مرچ، سبز شملا مرچ اور پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
اب اسے رات 05-06گھنٹے کے لئے فریج میں رکھیں۔
پھر چکن، میرینیٹڈ شملا مرچیں اور پیازسیخ پر لگائیں۔
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس پر سیخیں رکھیں۔
پھر درمیانی آنچ پر پکنے دیں جب تک چکن گل نہ جائے۔
ابلے ہوئے چاولوں کے ساتھ سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW


 Your Comment has been sent successfully. Thank you!   Refresh
Error: Please try again