Recipes

More

Tuscan Chicken Pasta Recipe

Tuscan Chicken Pasta Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Tuscan Chicken Pasta is one creamy and scrumptious pasta recipe that you need to try right away. Its unforgettable taste will make you want more. Make this delicious Tuscan Chicken Pasta at home and get the experience of a restaurant. Do let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Seasoning:
Ingredients for Tuscan Chicken Pasta:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, salt, dried parsley, oil, paprika and season the chicken well. Let it rest for 10-15 mins.

2 .
Now in a pan heat oil and add chicken fillets. Cook each side for 5-6 mins or until fully done. Set aside.

3 .
In a pan heat oil and add garlic. Cook for a minute. Add baby spinach and cook for 2-3 mins. Now add sun dried tomatoes and cook for 2-3 mins.

4 .
Add milk, Italian seasoning, salt, garlic powder, paprika powder and cook for 5-6 mins on low medium flame.

5 .
Now Nurpur Dairy Cream and Cheddar Cheese and cook for 5-6 mins on low medium flame. Add boiled pasta and cream. Mix it well.

6 .
Add parmesan cheese powder and mix well. Reserve one cup Tuscan sauce for later use.

7 .
Now add boiled rigatoni pasta and give it a good mix in Tuscan sauce.

8 .
Garnish with parsley, serve with prepared chicken and drizzle leftover Tuscan sauce over top. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، نمک، خشک پارسلے، تیل، پیپریکا ڈال کر چکن کو اچھی طرح سیزن کریں اور دس سے پندرہ منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن فلٹس ڈال کر ہر سائیڈسے پانچ سے چھ منٹ پکائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
ٹسکن چکن پاستا بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں پالک ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔پھر اس میں خشک ٹماٹر ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

4 .
اب اس میں دودھ، اٹالین سیزننگ، نمک، لہسن پاؤڈراور پیپریکا پاؤڈر ڈال کر ہلکی آنچ پر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔

5 .
پھر اس میں نور پور ڈیری کریم اور چیڈر چیز ڈال کر ہلکی آنچ پر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔اب اس میں ابلا ہوا پاستا اورکریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
اب اس میں پامیزن چیز پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور بعد میں استعمال کے لیے ایک کپ ٹسکن سوس محفوظ کرلیں۔

7 .
اب اس میں ابلا ہوا رگاٹونی پاستا ڈالیں اور اسے ٹسکن سوس میں اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
پارسلے سے گارنش کرکے تیار چکن رکھیں او ر اس پر ٹسکن سوس ڈال دیں۔

Recipe Tips