Recipes

More

Peri Peri Chicken Wings With Garlic Bread

Peri Peri Chicken Wings With Garlic Bread

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Research Content

Peri Peri Chicken Wings: Peri Peri Chicken Wings a spicy treat for your taste buds. Make your favorite Peri Peri sauce at home and enjoy the delicious combo of Peri Peri Chicken Wings. A simple yet scrumptious recipe you would love. Give this recipe a try and share your thoughts with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Boil Kashmiri red chilies in vinegar for one minute.

2 .
In a blender, add red chili flakes, garlic, coriander, mustard paste, vinegar, olive oil, citric acid, lemon juice and soaked Kashmiri chilies.Blend all the ingredients well and make a smooth paste.Your peri peri sauce is ready you can store it for up to 2-3 week. Note: increase or decrease the quantity of Kashmiri red chilies to adjust the spice level in your sauce.

3 .
In a small bowl mix butter, garlic and salt.

4 .
Take bread slices and cut in triangle shape. Brush melted butter on bread pieces evenly and sprinkle parsley on top.

5 .
Bake in a preheated oven at 180 degrees for 7 to 8 minutes until light golden brown.

6 .
Prepare K&N’s Combo Wings as per the instructions on pack.

7 .
In a platter place combo wings and pour peri peri sauce on top. Your Peri Peri Chicken Wings are ready. Serve with Garlic Bread and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کشمیری مرچوں کو سرکہ میں ایک منٹ کے لئے ابال لیں۔

2 .
اب ایک بلینڈر میں کٹی لال مرچیں، لہسن، دھنیا، مسٹرڈ پیسٹ، سرکہ، زیتون کا تیل، سٹرک ایسڈ، لیموں کا رس اور بھگوئی ہوئی کشمیری مرچیں ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔ مزیدار پیری پیری سوس تیار ہے۔(نو ٹ: پیری پیری سو س کو اپنے حساب سے سپائسی بنانے کے لئے کشمیری لال مرچوں کی تعداد کم یا زیادہ کر لیں)۔

3 .
ایک باؤل میں مکھن، نمک اور لہسن ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
اب ایک بریڈ سلائس لیں اورتکون کی شکل میں کاٹ لیں۔پھر بریڈ سلائسوں پر پگھلا ہوا مکھن لگائیں اور اس پر پارسلے چھڑک دیں۔

5 .
اب پہلے سے گرم اوون میں 180کے ٹمپریچر پر سات سے آٹھ منٹ گولڈن براؤن ہونے تک بیک کر لیں۔

6 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق کومبو ونگز تیار کر لیں۔

7 .
اب ایک پلیٹر میں کومبو ونگز رکھیں اوران پر پیری پیری سوس ڈال دیں۔مزیدار پیری پیری ونگز وِد گارلِک بریڈ تیار ہیں۔

Recipe Tips