Recipes

More

Crispy Bread Cones Recipe

Crispy Bread Cones Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    5

Research Content

Thinking to try something different in Iftar? Make crispy bread cones filled with chicken and cheese. A quick recipe when you’re running out of time and idea for iftar. Try this Ramzan Special Recipe of crispy bread cones and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil then add chicken cube cut and cook for about 4 to 5 minutes until its color changes.

2 .
Add milk, black pepper, white pepper, red chili flakes, salt, chili sauce and cook for 5 to 6 minutes. Then add corn, capsicum, red bell pepper and cook for 2 minutes.Now add cream and mix and cook for about 3-4 minutes until it is in the normal thick form mixture. Your filling is ready.

3 .
Take bread slice, cut edges and flat it with a rolling pin.

4 .
Now give it a cone like shape, apply binding paste on edges to seal it and fill it with prepared filling. Add cheese on top and close it by using binding paste.

5 .
Now coat them in egg then in the bread crumbs and deep fry until light golden brown.

6 .
Your tasty Crispy Bread Cones are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں چکن کیوب ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔

2 .
اب اس میں دودھ، کالی مرچ، سفید مرچ، کٹی لال مرچ، نمک اور چِلی سوس ڈال کر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔پھر اس میں کارن، شملا مرچ اور درخ شملا مرچ ٖڈال کر دو منٹ پکائیں۔اب اس میں کریم ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں، فلنگ تیار ہے۔

3 .
پھر بریڈ سلائس لیں اور اس کے کنارے کاٹ کر بیلنے سے بیل کر کون کی شکل بنا لیں۔

4 .
اب کنارو ں پر تیار کی ہوئی پیسٹ لگائیں اور اس میں تیار کی ہوئی فلنگ بھر دیں۔پھر اس میں چیز ڈال کر دوبارہ بائنڈنگ پیسٹ لگاکر بند کردیں۔

5 .
اب انڈوں اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر کے لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کرلیں۔

6 .
مزیدارکرسپی بریڈ کونز تیار ہیں۔

Recipe Tips