Recipes

More

Chicken Patties With Mushroom Sauce

Chicken Patties With Mushroom Sauce

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Want to try something easy yet delicious for Dinner and Lunch? Try out this Chicken Patties with Mushroom Sauce made with K&N’s Burger Patties. Give this creamy and saucy Chicken Patties with Mushroom Sauce a try and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add garlic and saute until light golden brown. Add mushrooms and cook for 3-4 minutes. Add chili sauce, Worcestershire sauce, soy sauce, salt and black pepper and cook for 2-3 minutes.

2 .
Add water and K&N’s stok and simmer until the stok has dissolved.

3 .
Add 2 tbsp of slurry and stir continuously until thickens. Add cream and cook for 2 minutes. Garnish with parsley.

4 .
Heat olive oil in a large skillet over medium heat. Add garlic and onion, and cook, stirring frequently, until onions have become translucent. Add tomato sauce and cook for 3-4 minutes or until oil separates.

5 .
Now add carrot, peas, corn, salt, red chili powder, cumin powder, black pepper powder and cook for 3-4 minutes.

6 .
Add soaked rice and cook for 2-3 minutes. Now add water, K&N’s Stok and bring it to boil. Cook until 80% water has evaporated.

7 .
Simmer for 10-15 minutes and your Mexican rice is ready. garnish it with green coriander.

8 .
Prepare K&N’s Burger Patties as per instructions on the pack.

9 .
Transfer the prepared K&N’s Burger Patties on a plate. Drizzle Mushroom sauce over them. Serve with Mexican rice.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مشروم سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر لائٹ گولڈن براؤن کر لیں۔اب اس میں مشرومز ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں۔پھر اس میں چِلی سوس، ووسٹر شائر سوس، سویا سوس، نمک اور کالی مرچ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

2 .
اب اس میں پانی اور سٹاک کیوب ڈال کر اچھی طرح حل ہونے تک پکائیں۔

3 .
پھر اس میں دو کھانے کے چمچ سلری ڈالیں اور گاڑھی ہونے تک پکائیں۔اب اس میں کریم ڈال کر دو منٹ پکائیں اور پارسلی سے گارنش کریں۔

4 .
میکسیکن رائس بنانے کے لئے ایک پین میں برتن میں زیتون کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔اب اس میں ٹماٹو سوس ڈال کر تین سے چار منٹ پکا لیں۔

5 .
پھر اس میں گاجریں، مٹر، کارن، نمک، لال مرچ پاؤڈر، ذیرہ پاؤڈر اورکالی مرچ پاؤڈر ڈال کر تین سے چار منٹ پکا لیں۔

6 .
اب اس میں بھگوئے ہوئے چاول ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔ پھر اس میں پانی اور سٹاک کیوب ڈال کر ابلنے دیں اور اسی فیصد پانی خشک ہونے تک پکائیں۔

7 .
پھر دس سے پندرہ منٹ دم دیں اور آپ کے مزیدارمیکسیکن رائس تیار ہیں۔

8 .
اسمبلنگ کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق برگر پیٹیز تیار کر لیں۔

9 .
ا ب ایک پلیٹ میں برگر پیٹیز رکھیں اور اس پر مشروم سوس ڈال کر میکسیکن رائس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips