Recipes

More

Honey Garlic Tempura Recipe

Honey Garlic Tempura Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    2

Honey Garlic Tempura is a quick solution to your hunger pangs. Want to try something light yet delicious? Try out this Honey Garlic Tempura made with K&N's Chicken Tempura and do not forget to share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Seasoned Salad:
Ingredients for Honey Garlic Sauce:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add vinegar, mustard paste, salt, black pepper and mix well.

2 .
Add iceberg, onion, green capsicum, yellow capsicum, black olives, sweet corn and toss well. your seasoned salad is ready.

3 .
In a bowl add pasta, olive oil, Italian seasoning, salt, black pepper and toss well. your seasoned salad is ready.

4 .
In a pan, heat oil, butter and add garlic. Cook for a minute.

5 .
Add water, K&N’s Stok, red chili flakes and cook until K&N’s Stok dissolves.

6 .
Add honey, soy sauce, vinegar and let it simmer for 3-4 minutes or until reduced by half in quantity.

7 .
Add slurry and cook until sauce thickens in consistency. Your Honey Garlic sauce is ready.

8 .
Fry K&N’s Chicken Tempura as per instructions on the pack.

9 .
Serve K&N’s Chicken Tempura with seasoned pasta and seasoned salad. Drizzle sauce on top and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سیزنڈ سلادبنانے کے لئے ایک باؤل میں سرکہ، مسٹرڈپیسٹ، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب اس میں بند گوبھی، پیاز، ہری شملہ مرچ، پیلی شملہ مرچ، کالا زیتون اورسویٹ کارن ڈال کر اچھی طرح پکا لیں۔ سیزنڈ سلاد تیار ہے۔

3 .
سیزنڈپاستا بنانے کے لئے ایک باؤل میں پاستا، زیتون کا تیل، اٹالیں سیزننگ، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح پکا لیں۔سیزنڈپاستا تیار ہے۔

4 .
ہنی گارلک سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل، مکھن گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

5 .
اب اس میں پانی، سٹاک کیوب اور کٹی لال مرچیں ڈال کر سٹاک اچھی طرح حل ہونے تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں شہد، سویا سوس اور سرکہ ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں۔

7 .
اب اس میں سلری ڈال کر گاڑھی ہونے تک پکائیں۔ہنی گارلک سوس تیار ہے۔

8 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن ٹیمپورہ تیارکر لیں۔

9 .
اب چکن ٹیمپورہ کو سیزنڈ پاستا اور سیزنڈ سلاد کے ساتھ سرو کریں اور اس پر تیار کی ہوئی سوس ڈال دیں۔

Recipe Tips