Recipes

More

Fish Fry With Tartar Sauce Recipe

Fish Fry With Tartar Sauce Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Research Content

Fish Fry: Winter Special Fish Fry to try out this season. Amazingly Delicious and perfect in taste. Make it and Enjoy it.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl dip fish pieces in vinegar, carom seeds and salt. Wash it, pat dry and set aside.

2 .
In a separate bowl add gram flour, lemon juice, flour, salt, ginger garlic paste, chili flakes, red chili powder, turmeric powder, green chili paste, eggs, garam masala powder, coriander powder, cumin powder, paprika, food color. Add water as required and mix all these ingredients well to get a fine paste.

3 .
Marinate fish pieces in the marination mixture and keep in fridge for at least 4 hours.

4 .
Heat oil in a pan and fry fish in it on medium low flame until golden brown. Your fish is ready.

5 .
In a bowl add mayo, lemon juice, salt, carrots, cucumber and green onion. Mix all them well. Your sauce is ready. Serve with fish and enjoy.

6 .
Tasty Fish Fry is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں مچھلی کے پیس، سرکہ، اجوائن اور نمک ڈال کر اچھی طرح دھوئیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب ایک دوسرے باؤل میں بیسن، لیموں کا رس، میدہ، نمک، ادرک لہسن پیسٹ، کٹی لا ل مرچ، لال مرچ پاؤڈر، ہلدی پاؤڈر، سبز مرچ پیسٹ، انڈے، گرم مصالحہ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، ذیرہ پاؤڈر، پیپریکا، کھانے کا رنگ او ر حسبِ ضرورت پانی ڈال کرتمام اجزا اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
پھر مچھلی کو میرینیشن مکسچر میں اچھی طرح میرینیٹ کر لیں اور چار گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔

4 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں درمیانی ہلکی آنچ پر مچھلی گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

5 .
ایک باؤل میں مایونیز، لیموں کا رس، نمک، گاجریں، کھیرا اور سبز پیاز ڈا ل کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں، سوس تیار ہے۔

6 .
مزیدار فِش فرائی ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips