Recipes

More

Sabudana Mango Drink Recipe

Sabudana Mango Drink Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    8

This refreshing and cool Sabudana Mango Drink will freshen you up after one sip. The delicious fusion of mango with Sabudana drink is perfect and easy solution to break this heat. Try out this Sabudana Mango Drink and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Add the mango chunks in a blender. Add sugar and blend until it turns into a smooth puree.

2 .
In a blender add 1/2 cup mango puree and milk, blend it well to form mango milk shake. Set aside.

3 .
In a pot add water bring to boil then add jelly and mix until fully dissolved. Let it cool on room temperature and then chill for 30 min in refrigerator. Cut into cubes and set aside.

4 .
In a pot, bring 1 liter of water to boil. Add the tapioca pearls and cook for 15 minutes or until translucent. Stir occasionally to prevent from sticking together.

5 .
Turn off heat and strain the pearls using a sieve. Rinse thoroughly until the sago pearls are no longer hot to touch. Transfer to a bowl and soak in water. Set aside.

6 .
In a jug add ice cubes, jelly, sabudana, mango chunks, pistachio, almonds and milk shake and mix it well and top each with the reserved mango chunks, pistachio and almonds.

7 .
Your Mango Sabudana Drink is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
آم کا شیک بنانے کے لئے ایک بلینڈر میں آم کے ٹکڑے اور چینی ڈال کر بلینڈ کر لیں۔

2 .
اب بلینڈر میں آدھا کپ بلینڈ کئے ہوئے آم اور دودھ ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

3 .
آم کی جیلی بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی ڈال کر ابال لیں اور اس میں جیلی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور تیس منٹ فریج میں رکھ دیں۔

4 .
اسمبلنگ کے لئے ایک برتن میں ایک لیٹر پانی ڈال کر ابلنے دیں۔اب اس میں سابو دانہ ڈال کر پندرہ منٹ پکا لیں۔

5 .
اب چولہا بند کرکے چھاننی میں پانی ڈالتے جائیں اور سابودانہ چھان لیں۔

6 .
پھر ایک جگ میں بڑف کے ٹکڑے، جیلی، سابودانہ، آم کے ٹکڑے، پستہ، بادام اور ملک شیک ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔اب اس پر آم کے ٹکڑے، پستہ اور بادام رکھیں۔

7 .
مزیدار مینگو سابودانہ ڈرنک تیار ہے۔

Recipe Tips