Recipes

More

Dhmakaydaar Loaded Fries Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

Dhmakaydaar Loaded Fries Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    40
  • SERVING
    3

We present to you Dhmakaydaar Loaded Fries topped with delicious Chicken chunks and Karakaydaar Kurkure. Enhance the flavor with lip-smacking sauce over crispy fries, chicken chunks and top it with Kurkure. 

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Cut the potatoes in fries shape.

2 .
Now In a deep pan heat water and add salt and boil fries in it for 10 minutes or until sheet is formed.

3 .
Strain and immediately transfer in chilled water and let sit for 20 minutes.

4 .
Take out of the water and pat dry with kitchen towel or tissue until fully dried.

5 .
In a pot heat oil and dry chips until 50% done. Strain and rest for 10-15 minutes. Fry again until crispy and golden brown. Stain, take off flame and set aside.

6 .
In a pan heat oil and add chicken, cook until changes color. Add ginger garlic paste and cook for 2-3 minutes.

7 .
Add soy sauce, hot sauce, salt, red chili powder, lemon juice, black pepper powder, mixed herbs, Chili garlic sauce and cook for 6-8 minutes or until fully cooked. Take off flame and set aside.

8 .
In a bowl add ketchup, mayonnaise, chili garlic sauce, hot sauce, honey, salt, white pepper powder. mix well and set aside.

9 .
In a dish add fries, top it with sauce, chicken, sauce, Kurkure and green onion.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پٹا ٹو فرائز بنانے کے لئے آلوؤں کو فرائز کی شکل میں کاٹ لیں۔

2 .
اب ایک پین میں پانی اور نمک ڈال کر گرم کریں اور اس میں فرائز ڈال کر دس منٹ ابا ل لیں۔

3 .
پھر فوری ان کو ٹھنڈے پانی میں ڈال کر بیس منٹ رکھ دیں۔

4 .
اب ان کو پانی سے نکال کر ٹشو سے خشک کر لیں۔

5 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے پچاس فیصد فرائز پکنے تک فرائی کر لیں۔ اب فرائز کو دس سے پندرہ منٹ سائیڈ پر رکھیں اور دوبارہ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

6 .
چکن چنکس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن ڈال کر رنگ تبدیل ہونے تک فرائی کر لیں۔ اب اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

7 .
پھر اس میں سویا سوس، ہاٹ سوس، نمک، لال مرچ پاؤڈر، لیموں کا رس، کالی مرچ پاؤڈر، مکسڈ ہربز اور چِلی گارلِک سوس ڈال کر چھ سے آٹھ منٹ پکائیں۔چکن چنکس تیار ہیں۔

8 .
ڈائنامائٹ سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں کیچپ، مایونیز، چِلی گارلِک سوس، ہاٹ سوس، شہد، نمک اور سفید مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

9 .
اسمبلنگ کے لئے ایک ڈِش میں فرائز ڈال کر اس پر وائٹ سوس، چکن،سوس، سبز پیاز اور کُر کُر ے ڈالیں۔

Recipe Tips