Recipes

More

Crispy Potato Wedges Recipe

Crispy Potato Wedges Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    2

These potato wedges are the perfect side for your iftar meal this Ramzan. So easy to make and so delicious! Try out our Potato wedges Recipe Today in your iftar and do let us know your feedback in the comments.

 Ingredients

Ingredients:
Ingredients for Mayo Mustard Sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Cut the potatoes in the shape of wedges and blanch them for 6-7 minutes.

2 .
Now in a bowl add blanched potato wedges, salt, paprika, red chili flakes, garlic powder, ginger powder, gram flour, corn flour and oil. Mix it well.

3 .
Now deep fry the wedges until they get golden brown. Sprinkle chaat masala and your Potato Wedges are ready.

4 .
In a bowl add mayo, mustard paste, ketchup, garlic, lemon juice, salt and mix it well.

5 .
Your Mayo Mustard Sauce is ready. Serve with Potato Wedges and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پٹاٹو ویجیز بنانے کے لئے ایک باؤل میں آلو ؤں کوسبزیوں کی شکل میں کاٹ لیں اورچھ سے سات منٹ بلانچ کر لیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں آلو، نمک، پیپریکا، کٹی لال مرچیں، لہسن پاؤڈر، ادرک پاؤڈر، چنے کا آٹا، کارن فلار اورکھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
پھر ان آلوؤں کو گولڈن براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کرلی۔ چاٹ مسالہ چھڑکیں اور آپ کے آلو کے پچر تیار ہیں۔

4 .
مایو مسٹرڈ سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، مسٹرڈ پیسٹ، کیچپ، لہسن، لیموں کا رس اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
مایو مسٹرڈ سوس تیار ہے۔ پٹاٹو ویجیز کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips