Recipes

More

Crispy Chicken Broast Recipe

Crispy Chicken Broast Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    35
  • SERVING
    4

Crispy Chicken Broast is here to make perfect juicy chicken with simple ingredients. A recipe which even beginners can make like a pro. Try out this Crispy Chicken Broast Recipe and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take a bowl add vinegar, water, green chili paste and mix well. Set aside.

2 .
On a cutting board prick the chicken pieces with fork.

3 .
Dip them vinegar mixture for 30 minutes.

4 .
In a bowl add red chili powder, garlic powder, salt, black pepper powder, baking powder, soy sauce, chili sauce, garlic paste, lemon juice, vinaigrette chicken pieces and mix well. Marinate for 3-4 hours.

5 .
Now take the chicken pieces and coat them in flour, dip in water, coat again in flour.

6 .
Then deep fry on low medium flame until light golden brown in color. Take off flame and set aside.

7 .
Take the fries and sprinkle Falak Fries masala on top. Serve with Chicken Broast.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بروسٹ بنانے کے لئے ایک باؤل میں سرکہ، پانی اور سبز مرچ پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

2 .
چکن پیسیز کو کٹنگ بورڈ پر رکھ کر کانٹے سے نشان لگائیں۔

3 .
اب ان چکن پیسیز کو سرکہ مکسچر میں تیس منٹ بھگو کر رکھ دیں۔

4 .
پھر ایک باؤل میں لال مرچ پاؤڈر، لہسن پاؤڈر، نمک، کالی مرچ پاؤڈر، بیکنگ پاؤڈر، سویا سوس، چِلی سوس، لہسن پیسٹ، لیموں کا رس اور سرکہ والے چکن پیسیز ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور تین سے چار گھنٹے میرینیٹ کے لئے رکھ دیں۔

5 .
اب چکن پیسیز کو میدہ میں کوٹ کرکے پانی میں ڈالیں اور پھر میدہ میں کوٹ کریں۔

6 .
پھر چکن پیسیز کو ہلکی آنچ پر لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

7 .
اب فرائز پر فلک فرائز مصالحہ چھڑکیں اور سرو کریں۔

Recipe Tips