Kuch Jhatpat Aur Mazedar Chahiye? Try this speedy yet tasty Creamy Mushroom Chicken Recipe with vegetable rice. Looks great, tastes wonderful! ...
Read More
Kuch Jhatpat Aur Mazedar Chahiye? Try this speedy yet tasty Creamy Mushroom Chicken Recipe with vegetable rice. Looks great, tastes wonderful!
Less Content
  • Ingredients:
  • 1 tbsp Olive oil
  • 1 tbsp Butter
  • 400 gm K&N’s Tender Pops
  • 1 K&N’s STOK
  • ½ Cup Water
  • ¼ cup onion, finely chopped
  • 1 tsp garlic, crushed
  • ½ Cup mushrooms, sliced
  • Salt to taste
  • 1/2 tsp white pepper
  • 1/2 tsp black pepper
  • 1/2 cup cream
  • 1 tbsp freshly chopped parsley, for garnish
  • Ingredients for Fried Rice:
  • 2 tbsp oil
  • 1 egg, beaten
  • 1/2 tsp food color, yellow
  • 1/4 cup carrots, julienne
  • 1/4 cup cabbage, chopped
  • 1/4 cup capsicum (Red, Yellow, Green) julienne
  • 300 gm rice, boiled
  • Salt & Pepper as per taste
  • 1 tsp Soy Sauce
  • 1 tsp Vinegar
  • Directions for Creamy Chicken:
  • Heat the pan and add the olive oil, butter fry the garlic for a minute. Add the onion and fry for another 1–2 minutes. Add the mushrooms and fry until golden-
  • brown. If they start to stick, add a little water to the pan.
  • Put the water in the pan and add K&N’s STOK. Bring to the boil.
  • Season with salt, white pepper and black pepper.Add the cream, stir well
  • Prepare the K&N’s Tender Pops as per the instruction on the pack.
  • Add the prepared Tender Pops in the pan and stir again. put the parsley into the sauce, stir and serve immediately.
  • Directions for Fried Rice:
  • Heat oil in a pan add egg, yellow food color and stir well.
  • Now put the cabbage, carrot, capsicum, and stir well.
  • Add vinegar, soy sauce and mix well.
  • Add the rice and mix well with the vegetables, seasoning salt & pepper.
  • Serve Creamy Chicken with Mushroom Sauce hot with vegetable fried rice.

Cooking Time:

40 Minutes

Serve:

3-4

اجزاء:
زیتون کا تیل 1 کھانے کا چمچ
مکھن 1کھانے کا چمچ
K&Ns Tender Pops 400گرام
K&Ns STOK ایک عدد
پانی آدھا کپ
پیاز(چوپ) آدھا کپ
لہسن 1 چائے کا چمچ
مشروم(سلائس) آدھا کپ
نمک حسبِ ذائقہ
سفید مرچ آدھا چائے کا چمچ
کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
کریم آدھاکپ
پارسلے(چوپ) 1کھانے کا چمچ

فرائیڈ رائس بنانے کے اجزاء:
کھانے کا تیل 2کھانے کے چمچ
انڈا 1 عدد
پیلا رنگ آدھا چائے کا چمچ
گاجر(جولین) ایک چوتھائی کپ
گوبھی ایک چوتھائی کپ
شملہ مرچ(لال ، پیلی، سبز) ایک کپ
چاول(اُبلے ہوئے) 300گرام
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ حسبِ ذائقہ
سویا سوس 1چائے کا چمچ
سرکہ 1 چائے کا چمچ

کریمی چکن بنانے کی ترکیب: ٹینڈر پوپس کو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابو تیار کر لیں۔
ایک پین میں کھانے کا تیل لیں اس میں مکھن لہسن ڈال کر تھوڑا سا فرائی کر لیں۔
اب اس میں پیاز ڈال کر ایک سے دو منٹ فرائی کر لیں۔
اب اس میں مشروم ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں ۔
اب اس میں تھوڑا سا پانی ڈال کر اس میں کے اینڈ این سٹوک ڈال لیں۔
اب اس میں نمک، کالی مرچ، کریم ڈال کر تھوڑا سا پکا لیں۔
اب اس میں تیار کیے ہوئے ٹنڈر پوپس ڈال کر اچھی طرح ملا لیں اب اس میں پارسلے ڈال کر ملا لیں۔
فرائیڈ رائس بنانے کی ترکیب:
ایک پین میں کھانے کا تیل لیں اس میں انڈا ، پیلا رنگ ڈال کر فرائی کر لیں۔
اب اس میں گاجر، شملہ مرچ، گوبھی ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب اس میں سرکہ، سویا سوس ڈال کر ملا لیں،
اب اس میں اُبلے ہوئے چاول، نمک، کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح ملا لیں،
گرم گرم کریمی مشروم سوس اور فرائیڈ چاول سرو کریں۔

پکانے کا وقت :

40 Minutes

افراد :

3-4

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *