Recipes

More

Creamy Mushroom Chicken

Creamy Mushroom Chicken

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Research Content

Add creaminess to your meal today with Creamy Chicken Mushroom Recipe. Easy to make and delicious in flavor. Try out this Creamy Chicken Mushroom Recipe and share your feedback.

Add creaminess to your meal today with Creamy Chicken Mushroom Recipe. Easy to make and delicious in flavor. Try out this Creamy Chicken Mushroom Recipe and share your feedback.

 Ingredients

Ingredients for chicken:
Ingredients for creamy parmesan garlic sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat olive oil and cook the K&N’s Tender Brest on medium heat for 7-8 minutes on each side or until brown. Remove chicken and set aside on a plate.

2 .
Add the sliced mushrooms in the same pan and cook for a few minutes until tender. Remove and set aside.

3 .
To make the sauce, add butter and melt. Add garlic and sauté a bit. Add flour in it and whisk until thickens. Add water, K&N’s Stok and cook it for 2 minutes.

4 .
Then add heavy cream, parmesan cheese, garlic powder, pepper and salt. Add the spinach and let simmer until it starts to thicken and spinach wilts. Cook it for 10 to 15 minutes until it reaches desired consistency.

5 .
Add the chicken and mushrooms back to the sauce.

6 .
Add the chicken and mushrooms back to the sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں زیتو کا تیل گرم کر کے اس میں ٹینڈر بریسٹ درمیانی آنچ پر دونوں سائیڈوں سے سات سے آٹھ منٹ پکائیں۔اب چکن کو ایک پلیٹ میں نکال کر سائیڈ پر کھ لیں۔

2 .
پھر اس میں مشروم ڈال کر تھوڑی دیر گلنے تک پکائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
اب ایک پین میں مکھن ڈال کر پگھلا لیں اور اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ کے لئے بھون لیں۔پھر اس میں میدہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں جب تک ساس گاڑھی ہوجائے۔اب اس میں پانی اور سٹاک ڈال کر دو منٹ تک پکائیں۔

4 .
پھر اس میں ہیوی کریم، پامیزن چیز، لہسن پاؤڈر، کالی مرچ، نمک اور پالک ڈال کر دم پر رکھ دیں جب تک گاڑھی ہوجائے۔اب دس سے پندرہ منٹ گاڑھا ہونے تک پکائیں۔

5 .
پھر اس سوس میں چکن اور مشروم ڈالیں۔

6 .
پاستا یا گارلِک رائس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips