Recipes

More

Chocolate Mousse Brownies Recipe

Chocolate Mousse Brownies Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    4

Chocolate Mousse Brownie a treat for all those with extra sweet tooth. The chocolaty mixture dessert melts in mouth like anything. Give this Chocolate Mousse Brownies a try and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chocolate Mousse:
Ingredients for Brownies:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add cream, sugar and beat until stiff peaks form.

2 .
Now add melted chocolate and mix well. Add gelatin and mix until well incorporated. Set aside.

3 .
In a bowl add flour, baking powder, cocoa powder and mix well.

4 .
In another bowl eggs and beat well. Now add sugar and beat for 3-4 minutes. Add butter, vanilla essence and mix well.

5 .
Add the prepared dry batter and mix well.

6 .
Add the brownie batter in the mold and bake for 25-30 minutes on 180°C.

7 .
Let it cool at room temperature. Now spread the chocolate mousse on it and chill for 3-4 hours.

8 .
Decorate as per your choice and serve. Your chocolate mousse brownies are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چاکلیٹ موس بنانے کے لئے ایک باؤل میں کریم اور چینی ڈال کر پھینٹ لیں۔

2 .
اب اس میں پگھلی ہوئی چاکلیٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور پھر جیلیٹن ڈال کر اچھی طرح مکس کر یں۔

3 .
براؤنیز بنانے کے لئے ایک باؤ ل میں میدہ، بیکنگ پاؤڈر اور کوکوا پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

4 .
اب ایک دوسرے باؤل میں انڈے ڈال کر پھینٹ لیں۔پھر اس میں چینی ڈال کر تین سے چار منٹ پھینٹ لیں۔اب اس میں مکھن اور ونیلا ایسنز ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
پھر اس میں تیار کیا ہوا بیٹر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

6 .
اب ایک مولڈ میں براؤنی بیٹر ڈال کر ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر پچیس سے تیس منٹ بیک کر لیں۔

7 .
پھر اس کو ٹھنڈا ہونے دیں اور اس پر چاکلیٹ موس پھیلا کر تین سے چار گھنٹے ٹھنڈا ہونے دیں۔

8 .
اب ان کو اپنی مرضی سے سجا لیں، چاکلیٹ موس براؤنیز تیار ہیں۔

Recipe Tips