Quick and easy Chili Garlic Fried Rice Recipe. If you are running out of time this aromatic and instant Chili Garlic Fried Rice Recipe will help you to cook the meal in minutes. Give it a try and do share your experience with us. ...
Read More
Quick and easy Chili Garlic Fried Rice Recipe. If you are running out of time this aromatic and instant Chili Garlic Fried Rice Recipe will help you to cook the meal in minutes. Give it a try and do share your experience with us.
Less Content
  • Ingredients:
  • 4 K&N’s Shami Kabab
  • 1 Cup Rice
  • 4 Garlic clove (chopped)
  • 3 Fresh Red Chilies (chopped)
  • 1 Tsp Sugar
  • 1/2 Tsp Red Chili Powder
  • 1 Tsp Soya Sauce
  • 1/4 cup Spring Onions
  • Salt to Taste
  • 2 Tbsp Oil
  • Directions:
  • 1- Prepare the K&N’s Shami Kabab as per Instructions on the pack.
  • 2- Heat oil in a pan, add garlic chopped, red chilies chopped and sauté on high heat for a minute.
  • 3- Now add (3/4th) Boiled rice and sauté about 2 minutes on high heat.
  • 4- Add Sugar, salt, soy sauce, vinegar and tos them well.
  • 5- then add red chili powder, spring onion and mix them well.
  • 6- Chili garlic rice is ready and serve with K&N’s Shami Kababs.

Preparation Time:

15 minutes

Cooking Time:

10 minutes

Serve:

2-3 persons

اجزاء:
K&N’s Shami Kebab 4
چاول(ابلے ہوئے) 1کپ
لہسن کی جویں(چوپڈ) 4
ثابت لال مرچ(چوپڈ) 3
چینی 1چائے کا چمچ
لال مرچ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
سویا ساس 1چائے کا چمچ
ہرا پیاز 1چوتھائی کپ
نمک حسبِ ذائقہ
کھانے کا تیل 2کھانے کے چمچ

ترکیب:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's Shami Kebabتیار کریں۔
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کریں اس میں چوپڈ لہسناور چوپڈ لال مرچیں ڈال کر ایک منٹ کے لئے تیز آنچ پر بھون لیں۔
اب اس میں تین چوتھائی 3/4th))ابلے ہوئے چاول ڈالیں او ر 2منٹ کے لئے تیز آنچ پر پکائیں۔
پھر اس میں چینی، نمکاورسویا ساس ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔
اب لال مرچ پاؤڈر اورہرا پیازڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
چِلی گارلِک رائس تیار ہیں K&N's Shami Kebabکے ساتھ سرو کریں۔

تیاری کا وقت :

15 منٹ

پکانے کا وقت :

10 منٹ

افراد :

افراد 2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *