• How to make Chicken White Karahi

    Ingredients 4 tbsp Cooking oil
  • 500g Chicken
  • Salt to taste
  • 1 tbsp Ginger Garlic Paste
  • 1 tsp Garam Masala
  • 1 tsp black pepper
  • 1 tbsp green chili
  • 1 tsp Coriander powder
  • 1 cup yogurt
  • ½ cup cream
  • 1 tbsp cumin powder
  • Direction:
  • In a cooking pan, add cooking oil, chicken and cook for a while
  • Now, add salt, ginger garlic paste and cook for a while
  • Now add, garam masala, black pepper, green chili, coriander powder and cook for a while
  • Now add, yogurt and cook for 4-5 minutes
  • After that, add cream and mix it well then add cumin powder and cook for 1-2 minutes

Cooking Time:

30 Minutes

Serve:

2-3

اجزاء:
چکن 500گرام
کھانے کا تیل 4کھانے کے چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
ادرک لہسن پیسٹ 1کھانے کا چمچ
گرم مصالحہ 1چائے کا چمچ
کالی مرچ 1 چائے کا چمچ
ہری مرچ(چوپ) 1کھانے کا چمچ
دھنیا پاؤڈر 1چائے کا چمچ
دہی 1 کپ
کریم آدھا کپ
زیرہ 1کھانے کا چمچ

ترکیب:
ایک کڑاہی میں کھانے کا تیل لیں اب اس میں چکن ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں ۔
اب اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔
اب اس میں گرم مصالحہ، کالی مرچ، دھنیا پاؤڈر ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔
اب اس میں دہی ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکا لیں۔
اب اس میں کریم ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکا لیں۔

پکانے کا وقت :

30 Minutes

افراد :

2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *