Recipes

More

Chicken Stick Rolls Recipe (Iftar Recipe)

Chicken Stick Rolls Recipe (Iftar Recipe)

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Chicken Stick Rolls is going to be your next go to iftar snack. Very easy to make and filled with creamy filling, a perfect treat for your taste buds. Try out this Chicken Sticks Rolls Recipe and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat oil and add garlic paste. Saute for a minute, now add shredded chicken, black pepper powder, soy sauce, chili sauce, hot sauce, red chili flakes, green chilies and cook for 1-2 minutes.

2 .
Now add mayo, green onion, cream, coriander and cook for 2-3 minutes. Take off flame and set aside.

3 .
Now take the samosa patti and cut into 4 equal parts.

4 .
Now take one part and place the chicken mixture on one end. Roll it into roll shape and brush with egg to seal the edges properly.

5 .
Now dip it into beaten eggs and coat in bread crumbs. Note: Can be frozen in a zip lock bag for 2-3 weeks

6 .
Shallow fry on low medium flame until golden brown in color.

7 .
Tasty Chicken Sticks are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن مکسچر بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈا ل کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں چکن،کالی مرچ پاؤڈر، سویا سوس، چِلی سوس، ہاٹ سوس، کٹی لال مرچیں اور سبز مرچیں ڈال کر ایک سے دو منٹ پکائیں۔

2 .
اب اس میں مایونیز، سبز پیاز، کریم اور دھنیا ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں اور چولہا بند کردیں۔

3 .
پھر سموسہ پٹی لے کر ان کو چار برابر حصوں میں کاٹ لیں۔

4 .
اب ایک حصہ لے کر اس کے کونے میں چکن مکسچر رکھیں اور رول کی شکل میں رول کر لیں اور برش سے انڈہ لگا کر کناروں کو اچھی طرح بند کر لیں۔

5 .
پھر ان کو انڈہ لگائیں اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں۔

6 .
اب چکن اسٹکس کو ہلکی آنچ پر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

7 .
مزیدار چکن اسٹک رولز تیار ہیں۔

Recipe Tips