Recipes

More

Chicken Roulade With Dijonnaise Sauce

Chicken Roulade With Dijonnaise Sauce

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    35
  • SERVING
    2

Research Content

Chicken Roulade best option for a delightful evening. Try out this full of flavors Chicken Roulade recipe with Dijonnaise Sauce and make your week amazing.


 Ingredients

Ingredients:
Ingredients for Dijonnaise Sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take a pan heat butter, then add mushrooms and sauté a bit. Add spinach, white pepper, chicken stock, and mix it well. Then add cream and mix well until you get creamy texture.

2 .
Then add creamy spinach and roll it in cling sheet, giving it a toffee like shape. Keep it in freezer for 5 to 6 hours. When you take them out first defrost.

3 .
Then coat it in flour, egg, bread crumbs.

4 .
Now fry on low medium heat until golden brown.

5 .
In a pan heat oil, add garlic and sauté a bit. Then add onion and cook until translucent. Add mustard paste, chili flakes, chicken stock, milk and mix it well for 12 minutes.

6 .
In end add cream and mix it well until its consistency is good enough.

7 .
Serve with any pasta or garlic rice and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں مکھن گرم کریں اور اس میں مشرومز ڈال کر تھوڑا سا بھون لیں۔اب اس میں پالک،سفید مرچ اور چکن سٹاک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں،۔پھر اس میں کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب اس میں کریمی پالک ڈال کر کلنگ شیٹ میں رول کرکے ٹافی کی شکل بنا لیں اور پانچ سے چھ گھنٹے فریج میں رکھ دیں۔

3 .
اب چکن کو میدہ، انڈہ اور بریڈ کرمز میں کوٹ کرلیں۔

4 .
پھردرمیانی آنچ پر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کریں۔

5 .
ایک میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ کے لئے بھون لیں۔اب اس میں پیاز ڈال کر تھوڑا سا پکا لیں۔پھر مسٹرڈ پیسٹ، کٹی لال مرچیں، چکن یخنی اور دودھ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
اب آخر میں کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

7 .
پاستا یا چالوں کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips