Recipes

More

Chicken Roti Wrap Recipe

Chicken Roti Wrap Recipe

  • PREP TIME
    120
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    6

Presenting you a delightful and easy to make Chicken Roti Wrap which is here to tempt you with every bite. This homemade Roti wrap in combination with tangy mayo sauce and delicious chicken chunks is a complete treat on its own. Try out this Chicken Roti Wrap at your home and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, salt, oil and water and kneed it properly until your dough is soft and ready. Keep it aside and let rest for 5 minutes.

2 .
Now, make the small balls and with the help of rolling pin, roll down into chapati form and then cook it on tawa until 80% done and take it off.

3 .
Now in a bowl add boneless chicken, salt, garlic paste, coriander powder, cumin powder, red chili powder, black pepper powder, tomato ketchup, oregano, and red chili flakes. Marinate the chicken for about 10-15 mins.

4 .
Add oil in pan and cook the marinated chicken for about 8-10 mins or until water dries out. Remove it from flame and keep it aside.

5 .
In a bowl, add mayo, chili sauce, green chilies, garlic powder, cream, red chili powder and salt. Mix well and your sauce is ready.

6 .
Now take chapati and equally place cheese, lettuce leaves, tomatoes, chicken pieces and sauce into four portions of each side of chapati. Then flip each side on the other until its properly fold.

7 .
Option 1: Grill on a grill pan each side for 1 minute.

8 .
Option 2: Cook it in sandwich maker.

9 .
Your Chicken Roti Wrap is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
روٹی بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، نمک، کھانے کا تیل اور پانی ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں اور پانچ منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب اس ڈو کے پیڑے بنا کر بیل لیں اور توے پر اسی فیصد پکنے تک پکا لیں۔

3 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں بون لیس چکن، نمک، ادرک لہسن پیسٹ، دھنیا پاؤڈر، ذیرہ پاؤڈر، لال مرچ پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، ٹماٹو کیچپ، اوریگانو اور کٹی لال مرچیں ڈال کر مکس کریں اور دس سے پندرہ منٹ میرینیٹ ہونے کے لئے رکھ دیں۔

4 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے میرینیٹ کئے ہوئے چکن کو آٹھ سے دس منٹ پکا لیں۔

5 .
ایک باؤل میں مایونیز، چِلی سوس، سبز مرچیں، لہسن پاؤڈر، کریم، لال مرچ پاؤڈر اور نمک ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں، سوس تیار ہے۔

6 .
تیاری کی ہوئی چپاتی پر چار برابر حصوں میں چیز، بند گوبھی، ٹماٹر، چکن پیسیز اور سوس ڈالیں۔ اب ہر سائیڈ کو اچھی طرح فولڈ کر لیں۔

7 .
پہلا طریقہ: گرِل پین میں ہر سائیڈ سے ایک منٹ گرِل کر لیں۔

8 .
دوسرا طریقہ: سینڈ وچ میکر میں بھی سکتے ہیں۔

9 .
مزیدار چکن روٹی ریپ تیار ہے۔

Recipe Tips