Recipes

More

Chicken Pastrami Club Sandwich Recipe

Chicken Pastrami Club Sandwich Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    2

Chicken Pastrami Club Sandwich with garlic mayo sauce and coleslaw is a complete combo to enjoy. Unique addition of K&N’s Pastrami Strips in the club sandwich will double your joy. Try out this Chicken Pastrami Club Sandwich Recipe and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
For garlic mayo sauce add mayonnaise, salt, lemon juice, black pepper powder, garlic, parsley in a bowl and mix it well. Your garlic mayo sauce is ready.

2 .
For coleslaw take a bowl, add mayo, icing sugar, lemon juice, salt, black pepper powder and mix it well. Add cabbage, carrot in it, mix well again and its ready. Refrigerate for 2 hours at least before serving.

3 .
In a frying pan heat oil and fry egg in it until fully cooked from both sides. Sprinkle salt and black pepper powder. Your fried egg is ready, set aside.

4 .
Now take sandwich bread and remove edges. Grill your bread from both sides for a minute.

5 .
Now, spread garlic mayo sauce on grilled slice, place lettuce leaves, K&N’s Pastrami Strips and place another grilled slice on top. Spread mayo sauce again and place lettuce leaves, tomatoes, cucumber and fried egg on top. Drizzle more garlic mayo sauce and cover it with another grilled bread slice.

6 .
Cut it into triangular shape and secure your sandwich with toothpick.

7 .
Serve it with fries and coleslaw. Your delicious Pastrami Club Sandwich is now ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
گارلِک مایو سو س بنانے کے لئے ایک باؤ ل میں مایونیز، نمک، لیموں کا رس، کالی مرچ پاؤڈر، لہسن اور پارسلی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں، مایوسوس تیار ہے۔

2 .
کولسلو بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، آئسنگ شوگر، لیموں کا رس، نمک اور کالی مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔ اب اس میں بندگوبھی اور گاجریں ڈال کر دوبارہ اچھی طرح مکس کریں اور دو گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔

3 .
فرائیڈ ایگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں انڈہ فرائی کر لیں اور اس پر نمک، کالی مرچ پاؤڈر چھڑک دیں، فرائیڈ ایگ تیار ہے۔

4 .
اسمبلنگ کے لئے سینڈ وچ بریڈ لے کر اس کے کنارے کاٹ دیں اور دونوں سائیڈوں سے ایک منٹ گرِل کر لیں۔

5 .
اب اس سلائس پر مایوسو س پھیلائیں اور اس پر سلاد پتا، پاسٹرامی سٹرپس رکھ کر دوسراسلائس رکھ دیں۔پھر اس پر دوبارہ مایو سوس پھیلاکر سلاد پتا، ٹماٹر، کھیرا اور فرائی کیا ہوا انڈہ رکھیں۔اب اس پر تھوڑی اور مایو سوس ڈالیں اور بریڈ سلائس سے ڈھک دیں۔

6 .
پھر سینڈوچ کو تکون کی شکل میں کاٹ کر اس پر ٹوتھ پِک لگا دیں۔

7 .
مزیدارچکن پاسٹرامی کلب سینڈوچ تیار ہے فرائز اور کولسلو کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips