Chicken Parmesan: One of the refined recipes Chicken Parmesan Recipe. Easy to make and best in flavor.. Give try to this Chicken Parmesan Recipe a try and share your feedback. ...
Read More
Chicken Parmesan: One of the refined recipes Chicken Parmesan Recipe. Easy to make and best in flavor.. Give try to this Chicken Parmesan Recipe a try and share your feedback.
Less Content
  • Ingredients:
  • 4 K&N’s Tender Brest
  • 1/4 cup Olive oil
  • 1 Onion (medium chopped)
  • 2 Garlic cloves (minced)
  • 2 Bay leaves
  • 2 tbsp Basil leaves (fresh)
  • 1 cup Tomato puree
  • 1 pinch Sugar
  • Salt to taste
  • 1 tbsp Black pepper powder
  • 1/2 cup All-purpose flour
  • 2 Eggs (lightly beaten)
  • 1 cup Bread crumbs
  • 1 tbsp Butter
  • 1 cup Parmesan (grated)
  • 1 cup spaghetti pasta (cooked)
  • Directions:
  • 1. Heat oil in a pan, add onion, garlic, bay leaf and sauté for 5 minutes.
  • 2. Add bay leaf and tomato puree in it and mix it well. Cook for 15 to 20 minutes until sauce is thick.
  • 3. Add salt, one teaspoon of black pepper, sugar, mix it well and set aside.
  • 4. In flour mix salt, one teaspoon black pepper and coat K&N’s Tender Brest in it.
  • 5. Then mix salt, one teaspoon black pepper in egg and coat K&N’s Tender Brest with it.
  • 6. In last coat K&N’s Tender Brest in bread crumbs.
  • 7. Melt butter in a pan and cook K&N’s Tender Brest from each side until tender.
  • 8. Add cooked K&N’s Tender Brest in sauce, sprinkle parmesan cheese on top.
  • 9. Cover and let it simmer on low flame until cheese melts.
  • 10. Serve with a side of spaghetti and enjoy.

Preparation Time:

10 minutes

Cooking Time:

30 minutes

Serve:

4 persons

اجزاء:
K&N’s Tender Brest 4عدد
زیتون کا تیل 1چوتھائی کپ
پیاز 1عدد
لہسن کی جویں 2عدد
کڑی پتا 2عدد
تازہ بیز ل 2کھانے کے چمچ
پسے ہوئے ٹماٹر 1کپ
چینی 1چٹکی
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ پاؤڈٖر 1کھانے کا چمچ
میدہ آدھا کپ
پھینٹے ہوئے انڈے 2عدد
بریڈ کرمز 1کپ
مکھن 1کھانے کا چمچ
پامیزن 1کپ
سپیگٹی پاستا 1کپ

ترکیب:
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں پیاز، لہسن اور کڑی پتا ڈال کرپانچ منٹ کے لئے بھون لیں۔
اب اس میں کڑی پتا اور پسے ہوئے ٹماٹر ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پندرہ سے بیس منٹ سوس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔
پھر اس میں نمک، ایک چائے کا چمچ کالی مرچ اور چینی ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔
اب اس میدے میں نمک، ایک چائے کا چمچ کالی مرچ اور K&N's Tender Brestکو اس میں کوٹ کر لیں۔
پھرانڈے میں نمک،ایک چائے کا چمچ کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور K&N's Tender Brestکو اس میں دوبارہ کوٹ کریں۔
اب K&N's Tender Brestکو بریڈ کرمز میں کوٹ کریں۔
پھر ایک پین میں مکھن پگھلا کر K&N's Tender Brest کو دونوں سائیڈوں سے اچھی طرح گلنے تک پکائیں۔
اب تیار کئے ہوئے K&N's Tender Brest سوس میں ڈالیں اور اس پر پامیزن چیز چھڑک دیں۔
پھر ڈھکن سے ڈھانپ کر ہلکی آنچ پر دم پر رکھ دیں جب تک چیز پگھل جائے۔

تیاری کا وقت :

10 منٹ

پکانے کا وقت :

30 منٹ

افراد :

افراد 4

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *