Chicken Parmesan Recipe
Chicken Parmesan Recipe
-
PREP TIME10
-
COOK TIME30
-
SERVING4
Research Content
Chicken Parmesan: One of the refined recipes Chicken Parmesan Recipe. Easy to make and best in flavor.. Give try to this Chicken Parmesan Recipe a try and share your feedback.
Chicken Parmesan: One of the refined recipes Chicken Parmesan Recipe. Easy to make and best in flavor.. Give try to this Chicken Parmesan Recipe a try and share your feedback.
Ingredients
Ingredients:
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Heat oil in a pan, add onion, garlic, bay leaf and sauté for 5 minutes. Add bay leaf and tomato puree in it and mix it well. Cook for 15 to 20 minutes until sauce is thick.

2 .
Add salt, one teaspoon of black pepper, sugar, mix it well and set aside.

3 .
In flour mix salt, one teaspoon black pepper and coat K&N’s Tender Brest in it.

4 .
Then mix salt, one teaspoon black pepper in egg and coat K&N’s Tender Brest with it. In last coat K&N’s Tender Brest in bread crumbs.

5 .
Melt butter in a pan and cook K&N’s Tender Brest from each side until tender.

6 .
Add cooked K&N’s Tender Brest in sauce, sprinkle parmesan cheese on top. Cover and let it simmer on low flame until cheese melts.

7 .
Serve with a side of spaghetti and enjoy.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں پیاز، لہسن اور کڑی پتا ڈال کرپانچ منٹ کے لئے بھون لیں۔اب اس میں کڑی پتا اور پسے ہوئے ٹماٹر ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پندرہ سے بیس منٹ سوس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔

2 .
پھر اس میں نمک، ایک چائے کا چمچ کالی مرچ اور چینی ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
اب میدے میں نمک، ایک چائے کا چمچ کالی مرچ اور ٹینڈر بریسٹ کو اس میں کوٹ کر لیں۔

4 .
پھرانڈے میں نمک،ایک چائے کا چمچ کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور ٹینڈر بریسٹ کو اس میں دوبارہ کوٹ کریں۔اب ٹینڈر بریسٹ کو بریڈ کرمز میں کوٹ کریں۔

5 .
پھر ایک پین میں مکھن پگھلا کر ٹینڈر بریسٹ کو دونوں سائیڈوں سے اچھی طرح گلنے تک پکائیں۔

6 .
اب تیار کئے ہوئے ٹینڈر بریسٹ سوس میں ڈالیں اور اس پر پامیزن چیز چھڑک دیں۔پھر ڈھکن سے ڈھانپ کر ہلکی آنچ پر دم پر رکھ دیں جب تک چیز پگھل جائے۔

7 .
مزیدار چکن پامیزن ریسپی تیار ہے۔
Recipe Tips
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you
Read More