Recipes

More

Chicken Paratha Roll Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

Chicken Paratha Roll Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Presenting Kurkure Patakha Rolls! Filled with marinated chicken strips, seasoned with red chilli hot sauce and topped up with Kurkure Toofani Mirch, these parathas are guaranteed to pack an intensely spicy burst of flavor! Try it now!

 Ingredients

Ingredients for Chicken Marination:
Ingredients for Dragon Sauce:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Add chicken and all the ingredients in a bowl. Mix well until well combined. Marinade the chicken for 30 minutes.

2 .
Fry in oil until crispy and golden brown in color. Take off flame keep aside.

3 .
Now, heat oil in a pan. Saute garlic and red chilies for a minute. Add red chili sauce, ketchup, soy sauce, water and salt. Cook for a minute over high flame.

4 .
Add red and green capsicum and toss on high flame for a minute.

5 .
Lastly, add fried chicken. Toss again on medium high flame until well coated with the sauce.

6 .
Take off the flame and keep aside.

7 .
Now, take a paratha. Drizzle mayo on it, place prepared chicken in the center, drizzle mayo, add lettuce leaves, and top with kurkure. Roll tight and wrap in butter paper, Serve.

8 .
Your Chicken Patakha Roll is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤ ل میں چکن اور تمام اجزا ڈال کر اچھی طرح سے مکس کریں اور تیس منٹ میرینیٹ ہونے کے لئے رکھ دیں۔

2 .
اب ان کو کرسپی اور گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں اور چولہا بند کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
ڈریگنسوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن اور لال مرچیں ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں ریڈ چلی سوس، کیچپ، سویا سوس، پانی اور نمکڈال کر تیز آنچ پر ایک منٹ پکائیں۔

4 .
اب اس میں سبز اور سرخ شملا مرچ ڈال کر تیز آنچ پر ایک منٹ پکائیں۔

5 .
پھر آخر میں فرائیڈ چکن ڈال کر سوس میں اچھی طرح کوٹ ہوجانے تک مکس کر یں۔

6 .
اب چولہا بند کر دیں اور چکن سائیڈ پر رکھ دیں۔

7 .
اسمبلنگ کے لئے ایک پراٹھا لے کر اس پر مایونیزڈال کر اس کے درمیان تیار چکن رکھ کر مایونیز ڈالیں اور سلاد پتا، کُرکُرے ڈال کر بٹر پیپر میں رول کر لیں۔

8 .
مزیدارچکن پراٹھا رول ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips