Recipes

More

Chicken Lazone Pasta Recipe

Chicken Lazone Pasta Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Research Content

Creamy in texture and delicious in taste, this Chicken Lazone Pasta Recipe is perfect for your weekend meal. A scrumptious treat for all pasta lovers. Try out this Chicken Lazone Pasta Recipe and share your experience with us.


 Ingredients

Ingredients for Cajun seasoning:
Ingredients for Pasta:
Ingredients for Pasta sauce:
Ingredients for Chicken fillets:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl mix smoked paprika, onion powder, garlic powder, red chili flakes, black pepper, white pepper, salt, thyme, oregano and all-purpose flour. Cajun seasoning is ready, use according to your spice preference.

2 .
In a pan boil water, add salt and olive oil in it. Now boil pasta until 80% done, in cold water and set aside.

3 .
Take chicken breast and cut them horizontally from the mid and make four fillets.

4 .
Marinate them in prepared Cajun seasoning (according to your spice preference) and set aside for 20 to 30 minutes.

5 .
In a separate pan heat oil, add butter, garlic and cook until brown. Add Cajun seasoning (according to your spice preference), flour and cook until flour is completely cooked.

6 .
Now add cream and stir to make sauce. Add some boiled pasta water or milk to make it runny in consistency. Now add boiled pasta in it and cook until pasta is completely done.

7 .
In a separate pan heat oil, add butter and cook marinated chicken fillets until completely cooked from both sides.

8 .
In a platter serve pasta, top it with chicken fillets and sprinkle some chopped parsley on it.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں پیپریکا، پیاز پاؤڈر، لہسن پاؤڈر، کٹی لال مرچ، کالی مرچ، سفید مرچ، نمک، تھائم، اوریگانو اور میدہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب ایک پین میں پانی، زیتون کا تیل اور پاستا ڈال کر تین چوتھائی ابال لیں اور ٹھنڈے پانی میں چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر چکن بریسٹ کاٹ کر چار فلٹس بنا لیں۔

4 .
اب تیار کی ہوئی کجون سیزننگ میں میرینیٹ کر کے بیس سے تیس منٹ کے لئے سائیڈ پر رکھ دیں۔

5 .
اب ایک دوسریپین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں مکھن اور لہسن ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک پکائیں۔پھر اس میں کجون سیزننگ اور میدہ ڈال کراچھی طرح پکا لیں۔

6 .
اب اس میں کریم ڈال کر ساس بنا ئیں اور اس میں تھوڑا سا ابلا ہوا پاستا اور پانی یا دودھ ڈال کر پتلا کر لیں۔پھر اس میں پاستا ڈال کر اچھی طرح پکائیں۔

7 .
اب ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں مکھن اورمیرینیٹ کیا ہوئے چکن فلٹس ڈال کر دونوں سائیڈوں سے اچھی طرح پکا لیں۔

8 .
پھر ایک پلیٹر میں پاستا ڈالیں اور اس پر چکن فلٹس رکھ کر پارسلے سے گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips