• Ingredients for chicken finger:

  • 500 gm Chicken
  • 1 TSP Soy Sauce
  • Salt (As Needed)
  • ½ TSP Black Pepper Powder
  • 1 TSP Paprika Powder
  • ½ TSP Oregano
  • ½ TSP Garlic Powder
  • 1 Egg
  • 3 TBSP Maida
  • 1 TBSP Corn Flour
  • 2 Cup Bread Crumbs
  • Oil (As Needed)

    Instructions for chicken fingers:

  • 1- First of all, take a bowl, add chicken, salt, black pepper powder, paprika powder, oregano, Garlic Powder, Egg, Soy Sauce, Maida, Corn Flour, and mix all these ingredients. Keep this mixture in the fridge for 30 minutes
  • 2- Next, take a pan, add oil. Let it some hot.
  • 3- It’s time for deep frying. Apply bread crumbs at the marinated chicken and fry it until it changes into golden brown.

    Preparation Time: 40 Minutes

  • Serve: 3 People

چکن فنگر اجزاء
چکن 500گرام
سویا سوس 1 چائے کا چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ پاؤڈر 1/2چائے کا چمچ
پیپریکا پاؤڈر 1 چائے کا چمچ
اوریگانو 1/2 چائے کا چمچ
گارلک پاؤڈر 1/2 چائے کاچمچ
انڈا 1 عدد
میدہ 3 کھانے کے چمچ
کارن فلور 1 کھانے کا چمچ
بریڈ کر م 2کپ

چکن فنگر ترکیب
۔ایک باؤل لیں ا وراس میں چکن ،نمک،کالی مرچ پاؤڈر ،پیپریکا پاؤڈر ،اوریگانو،گارلک پاؤڈر ،سویا سو س ،انڈا،میدہ اور کارن فلور ڈال کر مکس کرلیں اور تیس منٹ تک رکھ دیں ۔
۔اب تیار کیے ہوئے چکن پر برید کرم لگاکر کھانے کے تیل میں گولڈن براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کرلیں ۔
۔آپکا مزیدار چکن فنگر تیار ہے۔
پکا نے کا وقت: 40 منٹ افراد : تین عدد