Ingredients for Chicken Corn Soup

  • Chicken boneless 200g
  • Chicken bones 300g
  • Salt as needed
  • Black Pepper Powder 1tbsp
  • Sweet Corn (Boiled) 250g
  • Corn flour 5 tbsp
  • Green Onion 1tbsp
  • Olive Oil ½ cup
  • Egg 2

Method for Chicken Corn Soup

Boil Chicken bones and Chicken boneless by adding water in a cooking pot for 20-25 minutes.
Separate the chicken with bones and make small pieces of it.
Grind the sweet corn and cook it by adding small pieces of chicken, black pepper powder and salt for 4-5 minutes.
Put water in corn flour and mixed it with eggs.
Heat the olive oil in a cooking pot and put the soup in it.
Use green onion for garnish.
Now tasty Chicken Corn Soup is now ready to serve.

اجزاء

  • چکن بون لیس 200گرام
  • چکن کی ہڈیاں 300 گرام
  • نمک حسبِ ذائقہ
  • کالی مرچ پاؤڈر ایک کھانے کا چمچ
  • سوئیٹ کارن 250 گرام
  • کارن فلور 5 کھانے کے چمچ
  • ہرا پیاز ایک کھانے کا چمچ
  • زیتون کا تیل آدھا کپ
  • انڈے دو عدد

ترکیب

ایک برتن میں گرم پانی لیں اس میں چکن کی ہڈیاں اور چکن ڈال کر اس کو 20 سے 25منٹ تک اُبال لیں اب اس سے جھاگ اُتار لیں ہڈیاں نکال کر چکن کے ریشے کر لیں ۔اب کارن کو گرائینڈ کر لیں اب چکن کے ریشے ،گرائینڈ کیا ہوا کارن ،کالی مرچ اور نمک ڈال کر4سے 5 مِنٹ تک پکائیں۔اب انڈے ڈال کر مکس کر لیں اب کارن فلور میں پانی ڈال کر ساتھ ساتھ مکس کر تے جائیں۔اب ایک برتن میں زیتون کا آئل ڈال کر گرم کر لیں اور اسے سوپ میں ڈا ل دیں اب ہرا پیاز بطور گارنش استعمال کر لیں ۔آپکا مزیدار چکن کارن سو پ تیار ہے ۔

  
  

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *