Recipes

More

Chicken Cigar Rolls | Easy and Delicious Recipe

Chicken Cigar Rolls | Easy and Delicious Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    4

Chicken Cigar Rolls are one tempting and crispy snack perfect for Iftar. These quick and easy make-and-freeze Chicken Cigar Rolls will save you time in making quick snacks in Ramzan. Try out these Chicken Cigar Rolls and let us know your feedback.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Mixture:
Ingredients for Flour Mixture:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a chopper add chicken, eggs, red chili powder, ginger and garlic paste, lemon juice, paprika powder, salt, cumin powder, and turmeric powder. Chop it well into mince.

2 .
In a bowl add flour and water and make a slurry. Now take a roll patti, cut it into half. Brush flour mixture on one side of the roll patti. Place a straw on the other side of the roll patti and roll it making a long tube shape.

3 .
Remove the straw and pipe out the chicken mixture in the cigar. Make all Chicken cigars like this. Note: Can be frozen in airtight bag for up to 1 month

4 .
Fry them until they get crispy and golden brown.

5 .
Your Chicken Cigars are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک چوپر میں چکن، انڈے، لال مرچ پاؤڈر، ادرک لہسن کا پیسٹ، لیموں کا رس، پیپریکا پاؤڈر، نمک، زیرہ پاؤڈر اور ہلدی پاؤڈرڈال کر اچھی طرح چوپ کر لیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں میدہ اور پانی ڈال کرسلری بنا لیں۔پھر ایک رول پٹی لے کراسے آدھا کاٹ لیں۔ رول پٹی کے ایک طرففلارمکسچر لگائیں۔ رول پٹی کے دوسری طرف ایک سٹرا رکھ کرٹیوب کی شکل میں رول کرلیں۔

3 .
اب سٹرا ہٹا کر اس سگار میں چکن مکسچرڈالیں اور اسی تمام چکن سگار بنا لیں۔نوٹ: ایئر ٹائٹ بیگ میں ایک ماہ تک فریز کر سکتے ہیں۔

4 .
اب انہیں کرسپی اور گولڈن ہونے تک فرائی کر لیں۔

5 .
چکن سگار تیار ہیں۔

Recipe Tips