Chicken Bread Sticks Recipe

  • PREP TIME
    40
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Chicken bread sticks you’ll love in very first bite. Crunchy outside and filled with creamy sandwich filling this snack recipe is a must try. Give this Chicken Bread Sticks recipe a try and share your feedback with us.
You can find more similar recipes like Chicken Tikka Paratha Roll, Crispy Bread Cones, Peri Peri Bread Roll Ups on SooperChef.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot simmer water, add chicken cubes and boil until fully cooked. Take out the chicken when done and chop it. Set aside.

2 .
Heat oil in a pan, add chopped garlic and sauté it for a minute. Then add carrot, capsicum, cabbage in it and cook for 2 minutes.

3 .
Now add chopped chicken, chicken powder, salt, black pepper, garlic powder, mayo in it and mix it well. Your chicken filling is ready. Set aside.

4 .
Option 1: Take bread slices, cut edges and spread chicken filling. Cover it with another bread slice and cut finger shapes.

5 .
Option 2: Take bread slices, cut edges then spread chicken filling and add cheese on top. Cover it with another bread slice and cut finger shapes.

6 .
Dip these bread fingers firstly in egg then coat them in bread crumbs.

7 .
Note: these bread sticks can be freeze in an airtight box for up to 2 weeks.

8 .
Now in a bowl add mayo, ketchup, hot sauce, salt and garlic powder. Mix it well and your cocktail sauce is ready. Serve it with bread sticks.

9 .
Heat oil in a pan and deep fry these bread fingers until light golden brown. Bread fingers are ready.

10 .
Enjoy your tasty bread sticks with sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک برتن میں پانی اور چکن ڈال کر اچھی طرح پکنے تک ابال لیں۔ جب چکن پک جائے تو اس کوباریک کاٹ لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔پھر اس میں گاجریں،شملا مرچ اور بند گوبھی ڈال کر دو سے تین منٹ پکا لیں۔

3 .
پھر اس میں باریک کٹا ہوا چکن، چکن پاؤڈر، نمک، کالی مرچ، لہسن پاؤڈر اور مایونیز ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں، چکن فلنگ تیار ہے۔

4 .
پہلا طریقہ: بریڈ سلائس لے کر اس کے کنارے کاٹ دیں اور اس پر چکن فلنگ پھیلادیں۔اب اس پر دوسرا بریڈ سلائس رکھیں اور لمبائی میں کاٹ لیں۔

5 .
دوسرا طریقہ: بریڈ سلائس لے کر اس کے کنارے کاٹ کر اس پر چکن فلنگ پھیلادیں اور اس پر چیز ڈال دیں۔اب اس پر دوسرا بریڈ سلائس رکھیں اور لمبائی میں کاٹ لیں۔

6 .
پھر ان بریڈ فنگرز کو انڈے میں ڈال کر بریڈ کرمز میں کوٹ کرلیں۔

7 .
(نوٹ: آپ ان بریڈ فنگرز کو دو ہفتے تک فریز کر سکتے ہیں)۔

8 .
اب ایک باؤل میں مایونیز، کیچپ، ہاٹ سوس، نمک اور لہسن پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں، کاک ٹیل سوس تیار ہے۔

9 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے بریڈ فنگرز کو لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کرلیں۔

10 .
مزیدار بریڈ فنگرز تیار ہیں، سوس کے ساتھ سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW