Recipes

More

Cheese Wontons | Chicken Wontons Recipe with Cheese Flavor

Cheese Wontons | Chicken Wontons Recipe with Cheese Flavor

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    7

Research Content

Cheese Wontons a cheesy treat for Cheese Lovers. An honest recipe with a crunchy delight perfect to try out in Tea Time. Give try to this Cheese Wontons recipe and make your day a happy day.

Cheese Wontons a cheesy treat for Cheese Lovers. An honest recipe with a crunchy delight perfect to try out in Tea Time. Give try to this Cheese Wontons recipe and make your day a happy day.

 Ingredients

Ingredients for chicken:
Ingredients for sweet & sour sauce:
Ingredients for binding:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a chopper add chicken, cheese, green chilies, coriander, green onion, garlic, black pepper, white pepper, salt and soya sauce. Chop until all the ingredients are well combined. And set aside.

2 .
In a pan add sugar, garlic, ginger, red chili flakes, salt, apple cider vinegar, water and ketchup. Cook for at least 5 minutes, then add slurry and cook for another 2 minutes and whisk well.

3 .
Lay a square wonton sheet on a cutting board. Place a teaspoon of filling in the middle of the sheet. Apply flour paste on the sides of the sheet.

4 .
Fold the sheet in half to form a triangle. Wet the two side corners of the triangle, gently pull them together and press firmly. The center corner should stick out slightly.

5 .
In a pan heat oil and deep fry wonton until light golden brown.

6 .
Serve hot with sweet and sour sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک چوپر میں چکن، چیز، سبز مرچیں، دھنیا، سبز پیاز، لہسن، کالی مرچ، سفید مرچ، نمک اور سویا سوس ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح چوپ کر کے سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
ایک پین میں چینی، ادرک، لہسن، کٹی لا ل مرچ، نمک، سیب کا سرکہ، پانی اور کیچپ ڈال کر پانچ منٹ کے لئے پکائیں۔اب اس میں کارن سٹارچ اور پانی ڈال کر دو منٹ اور اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
ایک چکور وانٹون کی پٹی لیں اور اس کے درمیان ایک چمچ فلنگ ڈال دیں اور پٹی کے چاروں طرف میدے کی پیسٹ لگا دیں۔

4 .
اب پٹی کو درمیان سے آدھا فولڈ کر کے تکون شکل دے دیں۔پھر تکون کے دونوں کونے آپس میں ملا کر میدے کی پیسٹ لگا کر جوڑ دیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں وانٹون ڈال کر گولڈن براؤن ہونےتک فرائی کر لیں۔

6 .
سویٹ اینڈ سار سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips