Recipes

More

Broccoli Sausage Pasta Recipe

Broccoli Sausage Pasta Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Broccoli Sausage Pasta is one unique recipe that you need to try out right away. This creamy and saucy pasta made with K&N's Jumbo Frank Sausage is an ultimate treat to your taste buds. Make this creamy Broccoli Sausage Pasta today and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and add salt and oil. Bring it to a boil. Add penne pasta and boil until 70% done. Add broccoli in the last 3 minutes of boiling. Strain through chilled water and set aside. Reserve 1/4 cup of pasta water for later use.

2 .
In a pan heat oil and onion and garlic, cook for 2-3 minutes or until translucent. Add cream and spinach leaves, cook until spinach leaves get soft.

3 .
Add Chicken broth, salt, black pepper and simmer for 3-4 minutes or until thickens.

4 .
Add pasta mixture and cook over high flame for a minute. Add chicken broth and parsley and cook for 2-3 minutes.

5 .
Thaw K&N’s Jumbo Frank Sausage and per instructions on the pack. Take the K&N’s Jumbo Frank Sausage and cut into 2 inch small pieces.

6 .
Fry K&N’s Jumbo Frank Sausage as per instructions on the pack.

7 .
Dish out the prepared pasta and place prepared K&N’s Jumbo Frank Sausages over them.

8 .
Garnish it with parmesan cheese and serve. Your Broccoli Sausage Pasta is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر ابلنے دیں۔اب اس میں پینی پاستا ڈال کر ستر فیصد پکنے تک ابا ل لیں۔پھر اس میں بروکولی ڈال دیں۔اب ٹھنڈے پانی سے چھان کر ایک سائیڈ پر رکھ دیں۔ بعد میں استعمال کے لییایک چوتھائی کپ پاستا پانی محفوظ کریں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔پھر اس میں کریم اور پالک کے پتے ڈال کر پالک نرم ہونے تک پکائیں۔

3 .
پھر اس میں چکن یخنی، نمک اورکالی مرچ ڈال کرتین سے چار منٹ تک یا گاڑھا ہونے تک ابلنے دیں۔

4 .
اب اس میں پاستا مکسچر ڈال کر تیز آنچ پر ایک منٹ پکائیں۔ پھر اس میں چکن یخنی اور پارسلے ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

5 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق جمبو فرینک ساسیج نرم کر لیں اور چھوٹے دو انچ کے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

6 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق جمبو فرینک ساسیج فرائی کر لیں۔

7 .
اب تیار پاستا ڈِش میں ڈال کر اس پر جمبو فرینک ساسیج رکھیں۔

8 .
پامیزن چیز سے گارنش کرکے سرو کریں۔ بروکولی ساسیج پاستا تیار ہے۔

Recipe Tips