Recipes

More

Bread Qeema Kachori Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

Bread Qeema Kachori Recipe (Kurkure Jhatpat Jugaar)

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Make your Iftar grand with #KurkureJhatpatJugaar 
Presenting Bombastic Bread Kachori! An easy and insatiably jhatpat combo, these kachoris with a flavorful chicken qeema filling and coated with Kurkure Chutney Chaska, will make your iftar truly grand! Try this recipe and share your feedback with us. 

 Ingredients

Ingredients for filling:
Ingredients for Kachori:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat oil. Add chicken mince and onion. Cook until the mince changes color. Add ginger garlic paste and cook for a minute.

2 .
Add red chili flakes, salt, turmeric powder, cumin powder, coriander powder and cook for 4-5 minutes over medium-low flame.

3 .
Add cream, green chilies, and coriander. Cook until chicken is fully done. Take off the flame. Cool it down to room temperature.

4 .
Take a bread slice. Cut into round shape. Add prepared filling in the center. Brush with water on the sides of the bread slice. Place the other round shaped slice on top. Seal the edges.

5 .
Dip in eggs, and then coat with kurkure crumbs.

6 .
Deep fry in oil until crispy and golden brown.

7 .
Your Bombastic Bread Kachori is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن قیمہ اور پیاز ڈال کر قیمے کا رنگ تبدیل ہونے تک پکائیں۔اب اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔

2 .
اب اس میں کٹی سرخ مرچیں، نمک، ہلدی پاؤڈر، زیرہ پاؤڈر اور دھنیا پاؤڈرڈال کر درمیانی آنچ پرچار سے پانچ منٹ تک پکائیں۔

3 .
پھر اس میں کریم، ہری مرچ، اور دھنیا ڈال کر اچھی طرح پکنے تک پکائیں اور چولہا بند کردیں۔

4 .
اب ایک بریڈ سلائس لے کر اسے گول شکل میں کاٹ لیں اور اس کے درمیان تیار کی ہوئی فلنگ رکھ کر سائیڈوں پر برش سے پانی لگائیں۔پھر اس پر کٹا ہوا دوسرا بریڈ کا سلائس رکھ کر کناروں کو اچھی طرح بند کردیں۔

5 .
پھر اس پر انڈہ لگا کر کُرکُر کے بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں۔

6 .
اب ان کو کرسپی او ر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

7 .
مزیدار بریڈ کچوری تیار ہے۔

Recipe Tips