Recipes

More

Bologna Bread Loaf

Bologna Bread Loaf

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    60
  • SERVING
    4

Research Content

Bologna Bread Loaf: Discover one incredibly easy Bologna Bread Loaf recipe and master yourself at home. Sooper delicious and amazingly soft Bread Loaf Recipe. Try out yourself and share feedback.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add sugar, salt, butter, yeast, flour and stir to combine. Then knead with warm water until your bread is soft and tacky, but not sticky. Continue to knead until a soft ball of dough forms and clears the sides of the bowl, for about 7 to 10 minutes.

2 .
Place the dough in a lightly greased bowl. Cover with plastic wrap and let it proof until it raises double in size, for about 45 minutes to 1 hour.

3 .
Turn the dough out onto a clean, lightly floured surface. Gently press it all over to remove any air pockets. Gently pat it into a rectangle shape.

4 .
Grease your baking dish with butter and transfer dough in it. Brush the dough with some more butter and bake it in a preheated oven for 25 to 30 minutes at 200 or above degree or until golden brown. Remove from the oven and immediately brush with some more melted butter. Allow to cool for 10 minutes, then remove from the pans and cool completely before slicing. Your bread is ready.

5 .
In a bowl add mayonnaise, fresh basil, parmesan cheese, salt, black pepper powder and white pepper powder. Mix all these ingredients until well combined. Your spread is ready set aside.

6 .
Cut the top off the bread and hollow it out.

7 .
Prepare the K&N’s Bologna Slices as per the instructions on pack.

8 .
Spread the basil mayonnaise on the inside of the bread evenly. Start to layer up the ingredients. Start with a layer of K&N’s Bologna Slices, then top it with cheddar cheese slices, bell peppers and tomatoes.

9 .
Spread basil mayonnaise on it and repeat the layers again. In last add one more layer of K&N’s Bologna Slices on top, spread basil mayo on the lid of bread and cover it.

10 .
Bake in a preheated oven for 3 to 4 minutes or until cheese melts. Slice it like a cake into segments, serve and enjoy.

11 .
Your tasty Bologna Bread Loaf Recipe is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چینی نمک، مکھن، خمیر اور میدہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور تھوڑا تھوڑا کر کے گرم پانی ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں۔اب ڈو کو مزید سات سے دس منٹ تک گوندھ لیں جب تک ڈو کنارے چھوڑ دے۔

2 .
پھر گریس کئے ہوئے باؤل میں ڈو رکھ کر پلاسٹک ریپ کے ساتھ ڈھک دیں جب تک ڈو سائز میں دو گنا ہوجائے۔

3 .
اب ڈو کو ایک صاف جگہ پر گوندھنا شروع کریں جب تک اس میں موجود بلبلے ختم ہوجائیں اور اس کو مستطیل شکل دے دیں۔

4 .
اب بیکنگ ڈِ ش کو مکھن سے گریس کر لیں اور اس میں ڈو ڈال دیں۔پھر ڈو کو مکھن سے برش کریں اور پہلے سے گرم اوون میں دوسو کے ٹمپریچر پر پچیس سے تیس منٹ یا گولڈن براؤن ہونے تک بیک کر لیں۔اب اوون سے نکال لیں اور پھر پگھلا ہوا مکھن لگاکر دس منٹ کے لئے ٹھنڈا ہونے دیں۔پھر بریڈوں کو پین سے نکال لیں اور اچھی طرح ٹھندا کر لیں۔

5 .
ایک باؤل میں مایونیز، تازہ بیزل، پامیزن چیز، نمک، کالی مرچ پاؤڈر اور سفید مرچ پاؤڈر ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں، مایو تیارہے۔

6 .
بریڈ کا اوپر کا حصہ کاٹ کر اسے اندر سے خالی کر لیں۔

7 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق بلونیا سلائس تیار کر لیں۔

8 .
اب بریڈ کے اندر تیار کی ہوئی مایو لگائیں۔بلو نا سلائس ، چیڈر چیز سلائس، شملا مرچ اور ٹماٹر رکھیں۔اب اس پر مایونیز لگائیں اور دوبارہ بلونیا سلائس ، چیڈر چیز سلائس، شملا مرچ، ٹماٹر رکھیں۔

9 .
پھر آخر میں دوبارہ اس پر بلونیا سلائس رکھیں اور بریڈ کے اوپر والے حصے پر بیزل مایو لگا کر اسے بریڈ پر ڈھک دیں۔

10 .
اب بریڈ کو پہلے سے گرم اوون میں تین سے چار منٹ یا چیز پگھلنے تک بیک کر لیں۔ اسے کیک کی طرح سلائس میں کاٹ کر سرو کریں۔

11 .
مزیدار بلونیا ریڈ لوف ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips